Verwisselbaar filter otoplastiek

METEEN EEN OFFERTE?
vanaf 5 personen

 

Je wilt graag de beste op maat gemaakte oordopjes voor je personeel zonder teveel te betalen

Maar je twijfelt, want het aanbod is zo ruim. Appels met appels vergelijken lukt gewoon niet. Hoe weet je nou zeker of je de beste oordopjes voor de juiste prijs hebt? Waar moet je nou beginnen?  Als je het niet goed doet, dan haal je eerder problemen in plaats van oplossingen in huis.

Maar er zijn zoveel dingen die je moet weten!

  • Levert het mij iets op, of kost het me alleen maar iets?
  • Voldoe ik wel aan de wet, moet ik jaarlijks laten controleren?
  • Hoe weet ik zeker of mijn mensen wel de juiste demping krijgen?
  • Kunnen ze ook nog communiceren?
  • Hoeveel tijd kost het mij?
  • Om de hoeveel jaar moet ik ze vervangen?

Zomaar een paar vragen die dagelijks op ons bordje komen. Zou het niet fijn zijn dat je zeker de juiste keuze maakt? Zonder gedoe. Als je dingen uitbesteed, moet zeker zijn dat je investering voor de volle 100% waarde heeft.

Je zult alleen wel de goed keuze moeten maken. Als jij het idee hebt dat de keuze complex is, dan kost het je onnodig veel tijd en loop je ook het risico dat het meer ellende dan plezier oplevert.

Zou het niet fijn dat je alles ZONDER RISICO regelt?

Dan voldoe je aan de wet (stel je voor, dat je een boete van het ISZ-W, voorheen Arbeidsinspectie krijgt!) , zijn je medewerkers happy en hebben ze echt een tof product waar ze jaren mee vooruit kunnen. En weet je wat het gave is? Het levert uiteindelijk gewoon geld op. Je medewerkers worden nog productiever!

Zo los je alles in één keer op:

Als jij besluit om op maat gemaakte oordopjes bij ons aan te schaffen, dan weet je zeker dat je nooit meer de nieuwprijs betaalt. Hoe dat kan? Simpel. Doordat we lage overheadkosten hebben en heel veel aandacht besteden aan service. Kijk, je moet nu eenmaal de op maat gemaakte oordopjes volgens de wet jaarlijks laten controleren. Wij maken voor jou een plan.

Dat plan zorgt er voor dat wij alle risico’s voor vervanging (bij defect, verlies en lekkage) bij jou weg nemen. Jij betaalt nooit meer de nieuwe. Ons plan zorgt er voor, dat alles strak geregeld is en jij zo min mogelijk verlet hebt.

Je krijgt het eerste jaar 100% garantieservice zelfs gratis 

Oh ja en het is géén contract. Je zit dus nergens aan vast. Dat betekent dus dat je ook nooit zult betalen voor medewerkers die je niet in dienst hebt. Jij houdt de regie. We hopen natuurlijk wel dat je bij ons blijft, maar we stellen ons graag kwetsbaar op. De service kun je per jaar verlengen, dan hou je altijd 100% garantie en betaal je dus nooit meer de nieuwprijs. Als we bij jou op de zaak zijn vragen wij of je de service door wilt zetten . Jij bepaalt dan zelf of je dat doet.

Niet-goed-geld-terug-garantie

Hopelijk trekken we je hiermee over de streep. Is/zijn één of meer van jouw medewerker(s) na 3 maanden niet tevreden? Krijgen wij het niet opgelost? Dan krijg je gewoon je geld van ons terug. Dat hebben we zelfs in onze algemene voorwaarden gezet.

 

Ben je benieuwd naar jouw prijs? Vraag dan nu nog een offerte aan. PS De actie met het eerste jaar 100% garantie gratis geldt voor beperkte tijd.

KEUZEHULP? MET PRIJZEN!

BEN JE GEINTERESSEERD?

Profiteer ook van de actie en vraag meteen een offerte aan!

Benieuwd naar onze actie?


“We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

– Richard Marting, Kobelco Welding of Euro

“Voor ons is de prijs altijd een belangrijke factor geweest. Ook de flexibiliteit en bereikbaarheid zijn erg prettig. Natuurlijk is de kwaliteit ook belangrijk, maar dat spreekt voor zich. Wij hebben geen zorgen meer – Safetychoice zorgt dat het vraagstuk van op maat gemaakte oordopjes omgetoverd is tot routine.

– Hein-Jan Hoogers, TOBROCO Machines

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Safetychoice aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging