METEEN EEN OFFERTE?
vanaf 5 personen

 

Op zoek naar de perfect op maat gemaakte oordopjes?

Twijfel je? Het aanbod is zo ruim en er zijn allerlei wetten en regels waar je aan moet voldoen. Het zou toch wel heel prettig zijn als je met jouw aankoop geen problemen in huis haalt.

Te veel betalen is in ieder geval iets wat je niet wilt. Investeren in een product wat niet voldoet aan de verwachting lijkt ons ook geen goed plan. En als je dan nu ook nog eens leest dat er een wetswijziging rondom gehoorbescherming heeft plaatsgevonden……waar moet je dan beginnen?

Zou het niet fijn zijn als je alles ZONDER RISICO regelt?

Dan voldoe je aan de wet (stel je voor, dat je een boete van het ISZ-W, voorheen Arbeidsinspectie krijgt!) , zijn je medewerkers happy en hebben ze echt een tof product waar ze jaren mee vooruit kunnen. En weet je wat het gave is? Het levert uiteindelijk gewoon geld op. Je medewerkers worden nog productiever!

Wij hebben een PLAN voor je!

Wat wij heel belangrijk vinden is service. Dat klinkt mooi, maar zo simpel moet het ook zijn. Je moet als drager of als beslisser zeker zijn dat, als je iets koopt, je achteraf geen gedonder krijgt. Wij staan altijd voor je klaar; wat er ook is. Daar mag je ons op afrekenen. Dat is ons bestaansrecht.

Als je bij ons tot aanschaf over gaat dan  krijg je:

 

  1. Een supermooie 3D gemodelleerde set oordopjes
  2. Service met extra garantie
  3. Volledige zekerheid dat je 100% voldoet aan de nieuwe wet
  4. Een niet-goed-geld-terug garantie
  5. Hulp van A-Z in het hele traject, zelfs met extra begeleiding voor je personeel

 

We werken niet met contracten. Gewoon op basis van vertrouwen. Wij hebben het standpunt dat tevreden klanten geen reden hebben om te gaan en als ze toch gaan…….dan moet je als klant altijd die vrijheid hebben.

KEUZEHULP? MET PRIJZEN!

BEN JE GEINTERESSEERD?

De actie is TIJDELIJK. Vraag dus snel een offerte aan!

Benieuwd naar onze actie?


“We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

– Richard Marting, Kobelco Welding of Euro

“Voor ons is de prijs altijd een belangrijke factor geweest. Ook de flexibiliteit en bereikbaarheid zijn erg prettig. Natuurlijk is de kwaliteit ook belangrijk, maar dat spreekt voor zich. Wij hebben geen zorgen meer – Safetychoice zorgt dat het vraagstuk van op maat gemaakte oordopjes omgetoverd is tot routine.

– Hein-Jan Hoogers, TOBROCO Machines

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Safetychoice aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging