VOOR BEDRIJVEN VAN 5 TOT 5000 PERSONEN

Ben je op zoek naar de beste op maat gemaakte oordopjes? Dan ben je aan het goede adres bij Hearings. We zijn het snelst groeiende bedrijf in Nederland als het gaat over op maat gemaakte oordopjes en dat is niet voor niets!

Goede otoplastieken moeten betaalbaar zijn en natuurlijk voldoen aan de nieuwe wet rondom persoonlijke gehoorbescherming (zie hier). Wij zijn met Hearings volledig gecertificeerd volgens de laatste wetsaanpassing.

WAARMEE ONDERSCHEIDEN WIJ ONS?

  1. Je ontvangt van ons gegarandeerd de beste PRIJS. (22-48% korting en dat wordt jullie vaste prijs.)
  2. KOSTELOZE controle van je bestaande gehoorbescherming – zo blijft alles onder één dak
  3. Volledige GARANTIE op lekkage, verlies/diefstal en beschadiging. (Altijd verzekerd en zonder eigen risico!)
  4. 3 Maanden niet TEVREDEN – geld terug – garantie.
  5. Perfecte pasvorm door 3D PRODUCTIE.
  6. We doen niet aan contracten. (dus zit je NERGENS aan vast.)
  7. We berekenen NOOIT leverings -of voorrijkosten.

WAT ZIJN ONZE SCHERPE PRIJZEN?

Wij houden van eerlijkheid. De prijzen die we noemen, zijn onze vaste prijzen.  U heeft al een set otoplastieken vanaf € 75,- ; uiteraard hangt dit een beetje af van het aantal personen en de service die je wenst. Ben je met minder dan 5 personen? Vul dan onze contactpagina in en we helpen je graag! Ben je met meer dan 5 personen vul dan het formulier op deze pagina in.

“We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

- Richard Marting, Kobelco Welding of Europe

“Voor ons is de prijs altijd een belangrijke factor geweest. Ook de flexibiliteit en bereikbaarheid zijn erg prettig. Natuurlijk is de kwaliteit ook belangrijk, maar dat spreekt voor zich. Wij hebben geen zorgen meer – Hearings zorgt dat het vraagstuk van op maat gemaakte oordopjes omgetoverd is tot routine.

- Hein-Jan Hoogers, TOBROCO Machines

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

- Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging

BEN JE GEINTERESSEERD?

De actie is TIJDELIJK. Vraag dus snel een offerte aan!

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.