fbpx

Oktober actie – (€ 69,95)

Otoplastieken moeten voor iedereen bereikbaar zijn! Onderzoek van het Erasmus MC en VeiligheidNL wijst uit dat meer dan 1,2 miljoen Nederlanders meer dan 35 decibel gehoorverlies hebben. Dat is schokkend en actueel.

We hebben bij Hearings BV voor de maand oktober een spectaculaire actie bedacht: 

1 set otoplastieken met filter hard of zacht met toebehoren al vanaf slechts € 69,95 excl. btw per set. Deze prijs geldt vanaf 6 personen. Ben je met minder? Geen probleem, ook dan hebben we nog een hele mooie prijs voor jou. Je ontvangt van ons 2 jaar garantie op pasvorm en demping. Vraag snel naar de voorwaarden.

Wat zijn otoplastieken?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt ‘wat zijn otoplastieken nu precies?’. Otoplastieken betekent letterlijk op maat gemaakte oordoppen. Geen gedoe met dat het net niet past of oncomfortabel zit, nee otoplastieken zijn duurzaam en passend bij jouw oor. Met onze otoplastieken heb je zo min mogelijk last van het feit dat je oordoppen draagt en ze bieden je de bescherming die je nodig hebt.

Otoplastiek op maat

Gratis otoplastieken voor jouw bedrijf? – Testcase

Omdat wij denken dat otoplastieken de productiviteit op de werkvloer verhogen zijn we op zoek naar bedrijven met 15-30 medewerkers.

Je ontvangt dan van ons gratis otoplastieken. de tegenprestatie is dat we met jou de productiviteit van je medewerkers gaan meten. Dat houdt in dat je deze op dit moment al kunt meten.

Wil je meer weten? stuur dan een mail naar k.snijders@hearings.nl of vul het onderstaande informatieformulier in en zet er bij dat het om een testcase gaat.

Reageer snel, het aantal plaatsen is beperkt.Onze producten

Actieve impact otoplastieken
Actieve impact Otoplastieken
luxe otoplastieken
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

Vraag nu vrijblijvend aan!

  • Bestellen vóór 31-10-2021
  • Minimaal 6 personen (< = toeslag € 49,50)
  • 2 jaar garantie op pasvorm en demping
  • Gegarandeerd snelste levertijd

Offerte maand actie?

Vraag deze hier snel aan