Wil jij met jouw bedrijf je echt onderscheiden? Met het huidige internet hoeft je klant maar te Googelen om te weten wat iets kost. Soms is dat lastig. Je wordt onder drukt gezet om mee te gaan met de prijs. Soms weet je niet eens dat je klant zomaar ergens anders bestelt en dan heb je niet eens de kans gekregen om te leveren. Terwijl jij juist graag de extra stap zet voor de klant.

Met de 3D otoplastieken van Hearings B.V. kun je het verschil maken bij je klanten. Ze voegen iets toe. En je bent weg uit de (prijs)politiek van het “dozenschuiven”. Otoplastieken zijn speciaal gemaakt voor de drager. Met een filter. Dan is je klant perfect beschermd. Zonder ze uit te doen kunnen ze goed communiceren. Ze worden speciaal opgemeten. Dat kan niet iedereen. En dat biedt niet iedereen.

controle van het oor voor otoplastieken aanmeten

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van deze oorafdrukken en in de productie. In ons lab in Bladel maken wij de perfecte op maat gemaakte 3D oordop voor jouw klant. Kun jij zelf oorafdrukken maken? Mooi dan kunnen wij ze voor je maken. Kan je dat (nog) niet, dan doen wij dat voor jou.

  • Je toegevoegde waarde bij jouw klant stijgt direct
  • Je haalt repeterende omzet binnen
  • Je hebt iets wat veel andere bedrijven niet hebben
  • Je haalt eenvoudig marges van +30% waarbij je alleen maar hoeft te factureren
  • Innovatie staat voorop waarbij je de mooiste (en veilige) Bluetooth ® communicatieoplossingen kunt bieden

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op:
info@hearings.nl