Even voorstellen Kees Snijders - Hearings BV

Mijn naam is Kees Snijders en ik ben de oprichter van Hearings B.V. Sinds 2005 ben ik bezig met het actief beschermen van mensen op de werkvloer, waarbij ik in 2010 de keuze gemaakte heb om dit als zelfstandige te gaan doen. 

Mijn achtergrond is een HBO-opleiding in de evenementenorganisatie, waarbij ik er al snel achter kwam dat een richting met sales meer bij mij paste. Vanuit de praktijk en diverse accountmanager functies ben ik zelfstandige geworden met in eerste instantie een brede kijk op persoonlijke beschermingsmiddelen. Vanaf 2011 heb ik de keuze gemaakt om puur in de branche van gehoorbescherming mijn weg te zoeken. Sinds 2017 doe ik dat met medewerkers en zijn we zelf 3D gaan produceren. Inmiddels hebben we daar een stevige groei mee gemaakt en zijn we internationaal gegaan, waarbij dit jaar onze grenzen verleggen naar Duitsland.

Voor degenen die mij nog niet kennen, ben ik een persoon die het graag simpel houdt. Als we allemaal zeggen wat we doen en het vervolgens uitvoeren, dan ziet de wereld er een stukje mooier uit. Ik hou van heldere afspraken en het nakomen daarvan. Daarmee respecteren we elkaars tijd en bezigheden. Jullie zullen me geen onderscheid zien maken in de persoon die ik voor me heb. Iedereen is wat dat betreft gelijk en we leveren allemaal onze belangrijke bijdrage in de maatschappij. Ik hou van de term -WYSIWYG- What You See Is What You get. 

Ik vind het belangrijk om te zorgen dat we geen gehoorschade oplopen. Dáár zijn we hier dagelijks mee bezig en dat ademen we allemaal. Hopelijk mag ik dat nog jaren uitdragen vanuit Hearings B.V. en vanuit mijzelf.       

Kees

Kees Snijders

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.