Afbeelding met boom, persoon, buiten, person

Automatisch gegenereerde beschrijving

Naam: Nick Waterschoot

Functie: Leidinggevende otometristen

Rayon: Zuid-Nederland, Limburg (België)

Ik ben spontaan, goed in de omgang met mensen en ik denk altijd in oplossingen.

Ik probeer altijd goed te luisteren naar mensen en de mensen te behandelen zoals ze dat graag willen, door hen aan het woord te laten en ze goed te lezen.

Hoe ben ik als persoon en hoe kennen mijn collega’s mij? “Ik bekijk altijd alles positief. Zo kennen de mensen mij ook. Ik zeg altijd: Alles komt goed!’’

Ik vind het geweldig om dit beroep te mogen uitoefenen. Elke dag op de baan zijn en daarna bij mensen aankomen en hen bewust te maken wat gehoorschade met een mens kan doen maakt me blij. Het is een zelfstandige baan, dat vind ik erg fijn. Ik vervul nog steeds de functie van otometrist, verder stuur ik 3 collega’s aan en probeer ik alles in goede banen te leiden. Ook zorg ik ervoor dat de planning en administratie netjes afgehandeld wordt.

Mochten er ooit vragen zijn; bijvoorbeeld over het inmeten de otoplastieken of heb je een andere vraag, neem gerust contact met me op.

Met vriendelijke groet

Nick Waterschoot

gehoorbeschermingopmaat
 
HEARINGS B.V. / Decicon
Ambachtsweg 3D
5531 AC  Bladel
 
http://www.gehoorbeschermingopmaat.nl
 
M +31 (0)6-13078676
T +31 (0)497-645222
 E  n.waterschoot@hearings.nl

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen

“Betrouwbare partner”

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packing

“Prima werk”

“Mijn oren zijn mijn leven, maar mijn uiterlijk vind ik als vrouw ook belangrijk. Gelukkig laat zich dat prima combineren. Mijn gehoorbescherming is als een sieraad, past super goed bij mijn kleding qua kleur en heeft toch ook een eigen persoonlijke look gekregen. En dat voor luttel bedrag meer. Prima werk Hearings. Puur persoonlijk en heerlijk genieten.”

– Herma Klok, Vrijwilligster Podium 10

“Erg tevreden”

“Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

– Marco Goet, Regardz Hart Van Holland


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.