Functie: Otometrist / Accountmanager service & sales

Rayon: België / Zeeland (Nederland)

Ik ben audioloog van opleiding en heb hiervoor een tijdje in een hoorcentrum gewerkt. Hier kwam heel duidelijk naar voren dat het teveel aan lawaai op werk en vooral te weinig bescherming tegen dit lawaai, één van de meest voorkomende oorzaken is van gehoorschade. Ik heb dan ook gemerkt dat ik heel graag mijn steentje wil bijdragen aan de preventie van gehoorschade. En zo ben ik terecht gekomen bij Hearings. Preventie is zeer belangrijk en hoewel het al veel beter is dan vroeger, mag hier toch echt nog meer aandacht aan besteed worden. 

Ik ben een spontaan en goedlachs persoon. Daarnaast vind ik vind het heel leuk elke dag op andere plaatsen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik doe mijn job met veel plezier en krijg hier veel voldoening van. Elk bedrijfsbezoek is dan ook een overwinning voor de preventie van gehoorschade en hopelijk een hoortoestelpatiënt minder.

Als u meer informatie wenst of nog bijkomende vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.Met Vriendelijke groet,

Rani Maes

HEARINGS B.V.
Ambachtsweg 3D
5531 AC. Bladel
The Netherlands

T +32 (0)465/00.50.72
E r.maes@hearings.be 

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen

“Betrouwbare partner”

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packing

“Prima werk”

“Mijn oren zijn mijn leven, maar mijn uiterlijk vind ik als vrouw ook belangrijk. Gelukkig laat zich dat prima combineren. Mijn gehoorbescherming is als een sieraad, past super goed bij mijn kleding qua kleur en heeft toch ook een eigen persoonlijke look gekregen. En dat voor luttel bedrag meer. Prima werk Hearings. Puur persoonlijk en heerlijk genieten.”

– Herma Klok, Vrijwilligster Podium 10

“Erg tevreden”

“Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

– Marco Goet, Regardz Hart Van Holland


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.