Even voorstellen : Rani Maes - Hearings BV
Rani Maes

Functie: Otometrist / Accountmanager service & sales

Rayon: België / Zeeland (Nederland)

Ik ben audioloog van opleiding en heb hiervoor een tijdje in een hoorcentrum gewerkt. Hier kwam heel duidelijk naar voren dat het teveel aan lawaai op werk en vooral te weinig bescherming tegen dit lawaai, één van de meest voorkomende oorzaken is van gehoorschade. Ik heb dan ook gemerkt dat ik heel graag mijn steentje wil bijdragen aan de preventie van gehoorschade. En zo ben ik terecht gekomen bij Hearings. Preventie is zeer belangrijk en hoewel het al veel beter is dan vroeger, mag hier toch echt nog meer aandacht aan besteed worden. 

Ik ben een spontaan en goedlachs persoon. Daarnaast vind ik vind het heel leuk elke dag op andere plaatsen te komen en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik doe mijn job met veel plezier en krijg hier veel voldoening van. Elk bedrijfsbezoek is dan ook een overwinning voor de preventie van gehoorschade en hopelijk een hoortoestelpatiënt minder.

Als u meer informatie wenst of nog bijkomende vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.Met Vriendelijke groet,

Rani Maes

HEARINGS B.V.
Ambachtsweg 3D
5531 AC. Bladel
The Netherlands

T +32 (0)465/00.50.72
E r.maes@hearings.be 

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.