We krijgen vaak te horen dat mensen otoplastieken te duur vinden. Ze snappen wel dat gehoorbescherming zo belangrijk is, maar willen niet gelijk zo’n grote investering doen. Wij kunnen ons dat goed voorstellen, maar gelukkig is het tegendeel waar. We leggen je graag uit waarom!

 

Allereerst, je kunt inderdaad elke keer van die standaard oordoppen kopen bij de drogisterij, want die zijn een stuk goedkoper. Maar alleen op korte termijn, op langer termijn zijn otoplastieken een stuk voordeliger. Waarom? Losse oordoppen en kappen moeten veel vaker en sneller vervangen worden ten opzichte van otoplastieken.

 

Daarnaast werken we bij Safetychoice met een zogeheten 100% garantieplan. Dit houdt in dat wanneer je bij ons gehoorbescherming aanschaft, je altijd levenslange garantie hebt. Je kunt bij ons jaarlijks gratis je otoplastieken laten controleren. Wij meten je oordoppen kosteloos opnieuw aan en vervangen ze zonder extra kosten.

 

Safetychoice levert alleen op maat gemaakte gehoorbescherming en levenslange garantie, waardoor de otoplastieken dus altijd perfect passen en hun functie optimaal blijft.

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! We hebben nu een actie met 50% korting op onze otoplastieken, wat uitkomt op een prijs van € 53,70 (in plaats van € 107,4) in combinatie met onze onderhoudsprijs. Hoezo otoplastieken zijn duur?

 

Onze klanten zeggen

blog image

“Betrouwbare partner”

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
blog image

“Prima werk”

“Mijn oren zijn mijn leven, maar mijn uiterlijk vind ik als vrouw ook belangrijk. Gelukkig laat zich dat prima combineren. Mijn gehoorbescherming is als een sieraad, past super goed bij mijn kleding qua kleur en heeft toch ook een eigen persoonlijke look gekregen. En dat voor luttel bedrag meer. Prima werk Hearings. Puur persoonlijk en heerlijk genieten.”

– Herma Klok, Vrijwilligster Podium 10
blog image

“Erg tevreden”

“Wat betreft de
communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

– Marco Goet, Regardz Hart van Holland
100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.

FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.

Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.

Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.