Gehoorbescherming in de schietsport

Bent u recreatief of professioneel actief in de schietsport? Dan hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen dat uw gehoor daarbij behoorlijk wat te verduren krijgt. Het is dan ook extra belangrijk om op de hoogte te zijn van de gevolgen, als u niet beschikt over de juiste gehoorbescherming in de schietsport. Bij Hearings vertellen we u er graag meer over, want gehoorbescherming is van primair belang in de schietsport.

Het belang van gehoorbescherming bij schietsport

Bij schietsport spreken we onder andere van impactgeluid, wat dus een grote impact op het gehoor heeft. Wanneer u frequent, of al is het maar af en toe, schiet, heeft dat gevolgen voor uw gehoor. Gehoorbescherming beschermt u tegen deze nadelige gevolgen, zodat u naast uw schietvaardigheden ook blijvend kunt rekenen op uw gehoor.

Onze gehoorbescherming voor u in de schietsport

Als gehoorbescherming voor u in de schietsport, bieden we onder meer passieve impact otoplastieken aan. Ook hebben we otoplastieken ten behoeve van de actieve impact. Daar zit beduidend veel verschil tussen, waarover we u graag informeren bij Hearings. Goede gehoorbescherming dient namelijk afgestemd te worden op het type impact en wij, als specialist , weten daar alles van.