InearsIn Ear Monitors (IEM’s) zijn als het ware kleine oorstukjes met een luidsprekertje. Het vervangt de monitor. Hierdoor is er meer bewegingsvrijheid aangezien de monitoren in je oren zitten. De IEM’s worden namelijk in de gehoorgang gedragen. Op deze manier hoor je alles uit het luidsprekertje heel goed en heb je optimale geluidskwaliteit. Daarnaast worden de geluiden uit je omgeving weggefilterd. Hierdoor hoeft het geluid ook niet zo hard te zijn en voorkom je gehoorbeschadiging.

 

Het is belangrijk om een inear te hebben die op maat gemaakt is. Wanneer ze niet lekker zitten of net niet goed passen, kan het gaan irriteren en na een paar uur zelfs pijnlijk worden. Zorg dus altijd dat je IEM’s op maat zijn gemaakt. Bij ons kun je zelfs de inears helemaal personaliseren. Je kunt je eigen kleur bepalen, graveren of een afbeelding plaatsen. We verkopen verschillende IEM’s van Minerva.

 

MI Performer Single Driver Inears

Allereerst de MI Performer Single Driver Inears, deze is perfect voor iedereen die voor de eerste keer aan de slag wil met IEM’s of wanneer communicatie van cruciaal belang is in de lawaaierige (werk)omgeving. Deze wordt bijvoorbeeld aanbevolen aan muzikanten die willen overstappen van universeel naar een IEM. Daarnaast is hij ook geschikt voor cameramannen, persoonlijke muziek luisteraars en presentatoren. Interesse gekregen? Bekijk de prijs en specificaties.

 

MI Performer Multi-driver PRO Inears

De MI Performer Multi-driver PRO Inears zijn perfect voor audioliefhebbers, professionele muzikanten en geluidstechnici. Deze IEM geeft je comfortabele en hoge prestaties. Hij is gebouwd met een lage kicking frequentie response, sprankelende hoge tonen en schone frisse middentonen. Door deze IEM presteer je beter, want je hoort jezelf beter! Interesse gekregen? Bekijk de prijs en specificaties.

 

MI-Artist Single Driver Inears

De MI-Artist Single Driver Inears zijn perfect voor muzikanten en zangers die op zoek zijn naar de beste kwaliteit. Bij deze IEM wordt het meest geavanceerde stuurprogrammaontwerp met harde oorstukjes gebruik om te zorgen dat jij een geweldige performance op zet! Daarnaast zorgt de holle schelp voor een verbeterde pasvorm met verwisselbare kabel. Deze IEM heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Interesse gekregen? Bekijk de prijs en specificaties.

 

MI-Artist Pro Multi Driver Inears

De MI-Artist Pro Multi Driver Inears combineert de laatste geavanceerde multidriver met revolutionaire acryl oorstukjes. Ook deze is gecreëerd met de jarenlange ervaring van Minerva. Deze IEM staat voor sprankelende hoge tonen, zachte mid’s, een strakke bas, lager podiumgeluid en verbreding van klankbereik. Interesse gekregen? Bekijk de prijs en specificaties.

 

Zoals je hebt kunnen lezen, voor ieder wat wils! Liever persoonlijk advies? Stel je vraag via ons mailadres info@safetychoice.nl of bel naar 049-7645635. We helpen je graag bij het uitzoeken van het juist model.

 

 

Onze klanten zeggen

blog image

“Betrouwbare partner”

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
blog image

“Prima werk”

“Mijn oren zijn mijn leven, maar mijn uiterlijk vind ik als vrouw ook belangrijk. Gelukkig laat zich dat prima combineren. Mijn gehoorbescherming is als een sieraad, past super goed bij mijn kleding qua kleur en heeft toch ook een eigen persoonlijke look gekregen. En dat voor luttel bedrag meer. Prima werk Hearings. Puur persoonlijk en heerlijk genieten.”

– Herma Klok, Vrijwilligster Podium 10
blog image

“Erg tevreden”

“Wat betreft de
communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

– Marco Goet, Regardz Hart van Holland
100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.

FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.

Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.

Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.