Geen gehoorschade oplopen en toch muziek luisteren tijdens het werk? Dat kan met ISOtunes FREE. Weg met de koordjes. GO FREE. GO ISOtunes FREE. Deze volledige draadloze Bluetooth oordoppen hebben een batterij die de hele dag meegaat, hoge kwaliteit audio en een ruisonderdrukking van 29 dB.

De ISOtunes FREE oordoppen beschermen jou tijdens je werk. Daarnaast geven ze jou de mogelijkheid muziek te luisteren of te bellen. Door de bluetooth verbinding heb je nooit meer last van kabels. Zo kun jij ongestoord werken en genieten. ISOtunes FREE zijn de draadloze oordopjes voor iedereen die veilig muziek wil kunnen luisteren.

ISOtunes FREE Industrial geeft je de vrijheid die je wilt en de bescherming die je nodig hebt. Ze voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN352 en heeft de ISOtunes-SafeMax™-technologie met een volumelimiet van 79 dB.

IT12 ISOTUNES FREE IN DOOSJE

ISOtunes FREE EN352 functies

 • Volledig draadloze technologie
 • Gecertificeerd om ruis te verminderen met SNR 29dB
 • Voldoet aan de Europese norm EN352
 • SafeMax™-technologie beperkt de volume-output tot 79 dB
 • Batterijduur van 7 uur
 • Tot 14 uur extra batterijduur met het oplaaddoosje
 • IP45 stof-, zweet- en waterbestendig
 • Geluidsisolerende microfoon voor heldere gesprekken in luide omgevingen
 • Bluetooth 5.0
 • Compatibel met Siri/Google Voice

ISOtunes FREE wordt geleverd met 3 paar ISOtunes Short TRILOGY™-schuimoordopjes, 3 paar siliconen oordopjes met dubbele flens, USB-C-kabel en een draagbaar oplaadetui.

Op maat laten maken?

Dit prachtige product is een universeel product. Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van gehoorbescherming. Dit geldt dus ook voor de ISOtunes FREE oordopjes! Ben je geïnteresseerd om dit voor jouw bedrijf je laten maken? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Neem dan contact met ons op.


Belangrijke gebruikersinstructies

Bij elk paar ISOtunes FREE worden drie paar TRILOGY™-oordopjes meegeleverd. Wanneer je de draadloze oordopjes binnen hebt, probeer je elke maat oordopjes voor comfort en pasvorm. Volg de onderstaande aanwijzingen voor optimale gehoorbescherming:

 1. Controleer de oordopjes voor elk gebruik op schade en vervorming. De kwaliteit van de oordopjes is essentieel voor een goede gehoorbescherming.
 2. Zorg ervoor dat de oordopjes stevig aan het ISOtunes-product zijn bevestigd.
 3. Plaats de oordopjes. Zorg dat deze zijn aangebracht, afgesteld en onderhouden zoals beschreven staat in de instructies van de fabrikant. Lees voor gebruik de handleiding die bij het product is geleverd.

Prijs

Je kunt ISOtunes FREE EN352 aanschaffen voor € 119,99 inclusief btw (€ 99,17 exclusief btw).

Garantie

 • 30-dagen geld terug garantie
 • 1 jaar beperkte garantie

Op maat laten maken?

Dit prachtige product is een universeel product. Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van oordopjes. Dus ook voor de ISOtunes FREE! Ben je geïnteresseerd om dit voor jouw bedrijf te laten maken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of via info@hearings.nl

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.

Naast ISOtunes FREE hebben wij nog meerdere ISOtunes in ons assortiment. Zo bieden wij onder andere ISOtunes PRO AwareISOtunes XTRA 2.0 en ISOtunes Link Aware aan. Ook voor otoplastieken kopen kun je bij ons terecht.


Onze producten

ISOtunes-Pro-Aware-EN352
ISOtunes Pro Aware EN352
ISOtunes-Pro-2.0-EN352
ISOtunes Pro 2.0 EN352
ISOtunes-XTRA
ISOtunes XTRA 2.0 EN352

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per op maat gemaakte set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

ISOtunes FREE offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro