fbpx

Bel of luister naar muziek zonder ooit nog gehoorschade op te lopen! Weg met de koordjes. Go Free. Deze volledig draadloze Bluetooth-oordopjes hebben een batterij die de hele dag meegaat, high-fidelity aptX-audio en een SNR
van 29 dB.

ISOtunes FREE Industrial geeft je de vrijheid die je wilt en de bescherming die je nodig hebt. Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN352, incl. ISOtunes-SafeMax™-technologie met een volumelimiet van 79 dB.

IT12 ISOTUNES FREE IN DOOSJE

ISOtunes FREE EN352 functies

 • Volledig draadloze technologie
 • Gecertificeerd om ruis te verminderen met SNR 29 dB
 • Voldoet aan Europese norm EN352
 • SafeMax™-technologie beperkt de volume-output tot 79 dB
 • Batterijduur tot 7 uur
 • Tot 14 uur extra batterijduur met oplaaddoosje
 • IP45 stof-, zweet- en waterbestendig
 • Geluidsisolerende microfoon voor heldere gesprekken in luide omgevingen
 • Bluetooth 5.0
 • Compatibel met Siri/Google Voice

ISOtunes FREE wordt geleverd met 3 paar ISOtunes Short TRILOGY™-schuimoordopjes, 3 paar siliconen oordopjes met dubbele flens, USB-C-kabel en een draagbaar oplaadetui.

Op maat laten maken?

Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van oordopjes. Dit geldt dus ook voor de ISOtunes FREE oordopjes! Ben je geïnteresseerd om dit voor jouw bedrijf je laten maken? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.


Belangrijke gebruikersinstructies voor ISOtunes FREE

Bij elk paar ISOtunes FREE worden drie paar TRILOGY™-oordopjes meegeleverd. Wanneer u uw product ontvangt, probeert u elke maat oordopjes voor comfort en pasvorm. Volg de onderstaande aanwijzingen voor optimale gehoorbescherming:

 1. Inspecteer de oordopjes vóór elk gebruik op degradatie of vervorming. De integriteit van de oordopjes is essentieel voor een goede gehoorbescherming.
 2. Zorg ervoor dat de oordopjes stevig aan het ISOtunes-product zijn bevestigd.
 3. Plaats de oordopjes – zorg ervoor dat ze zijn aangebracht, afgesteld en onderhouden in overeenstemming met de instructies van de fabrikant zoals vermeld in de handleiding die bij het product is geleverd.

Prijs

Je kunt ISOtunes FREE EN352 aanschaffen voor € 109,99 inclusief btw (€ 90,90 exclusief btw).

Garantie

 • 30-dagen geld terug garantie
 • 1 jaar beperkte garantie

Op maat laten maken?

Dit prachtige product is een universeel product. Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van oordopjes. Dus ook voor de ISOtunes FREE! Ben je geïnteresseerd om dit voor jouw bedrijf te laten maken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of via info@hearings.nl

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.


Onze producten

ISOtunes-Pro-Aware-EN352
ISOtunes Pro Aware EN352
ISOtunes-Pro-2.0-EN352
ISOtunes Pro 2.0 EN352
ISOtunes-XTRA
ISOtunes XTRA 2.0 EN352

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

ISOtunes FREE offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro