Top class oorkappen! ISOtunes’s eerste Bluetooth-oorbeschermer. ISOtunes Link EN352 is perfect voor de werknemer die de voorkeur geeft aan gehoorbescherming over het oor, maar zijn luisterervaring niet in gevaar wil brengen.

Als je oordoppen niet fijn vindt is dit de de oplossing! Geen kabels en doppen die in je oor moeten en toch de bescherming die je wil hebben. Dit alles ook nog gecombineerd met bluetooth. Wat wil je nog meer hebben?

Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN352, inclusief ISOtunes-signatuur SafeMax™-technologie met een volumelimiet van 79 dB. Gecertificeerd 30dB SNR.

ISOtunes-Link-EN352

ISOtunes Link EN352 functies

 • Zachte oorkussens van traagschuim
 • Geventileerde hoofdband
 • 30 SNR (signaal-ruisverhouding) voor ruisonderdrukking
 • OSHA-conforme gehoorbescherming
 • SafeMax™-technologie beperkt het volume tot 79 dB
 • Tot 14 uur gebruiksduur met oplaadbare lithium-ionbatterij
 • Optionele AAA-batterij (3) voor maximaal 28 uur gebruiksduur (niet inbegrepen)
 • IPX4 zweet- en waterbestendigheid
 • Geluidsisolerende microfoon voor heldere gesprekken in luide omgevingen
 • Bluetooth 4.2
 • Compatibel met Siri/Google Voice

Wordt geleverd met oplaadbare lithium-ionbatterij en micro-USB-oplaadsnoer.

ISOtunes Link op maat laten maken?

Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van oordopjes. Dit is een universeel product. Als jij graag gehoorbescherming op maat wilt laten maken, bekijk dan de producten van ISOtunes op onze website.

ISOtunes link aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.


Prijs

Je kunt ISOtunes LINK EN352 aanschaffen voor € 99,99 inclusief btw (€ 82,64 exclusief btw).

Garantie

 • 30-dagen geld terug garantie
 • 1 jaar beperkte garantie

Op maat laten maken?

Dit prachtige product is een universeel product. Als jij graag iets op maat wilt laten maken, check dan de inear producten van ISOtunes op onze website. Ben je geïnteresseerd om dit voor jouw bedrijf te laten maken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of via info@hearings.nl

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.

Naast ISOtunes Link hebben wij nog meerdere oordoppen op maat in ons assortiment. Zo bieden wij onder andere ISOtunes PROISOtunes XTRA en ISOtunes Link Aware aan. Daarnaast kun je bij ons ook terecht als u otoplastieken wilt kopen.


Onze producten

ISOtunes-Link-Aware-EN352
ISOtunes Link Aware EN352
isotunes
ISOtunes FREE
ISOtunes-Pro-Aware-EN352
ISOtunes Pro Aware

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per op maat gemaakte set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

ISOtunes LINK offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro