ISOtunes PRO 2.0 - Bluetooth Oordopjes - Hearings

ISOtunes PRO 2.0 is het bestverkochte product van ISOtunes. Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, welke vooral professionals zijn. ISOtunes PRO 2.0 is goed op alle fronten: veiligheid, batterijduur, geluidskwaliteit, bluetooth en duurzaamheid.

ISOtunes PRO 2.0 biedt gehoorbescherming aan met een Bluetooth verbinding. Zo kun jij veilig aan het werk en muziek luisteren of bellen.

Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN352, inclusief ISOtunes-signatuur SafeMax™-technologie met een volumelimiet van 79 dB. Gecertificeerd 36 dB Single Number Rating (SNR).

ISOtunes-Pro-2.0-EN352

ISOtunes PRO 2.0 EN352 eigenschappen

 • Batterijduur van meer dan 16 uur
 • IP67 stof-, water- en zweetbestendig
 • Bluetooth 5.0
 • aptX® high definition audio afspelen
 • 36 dB SNR (ruisonderdrukking)
 • Signature steady-state achtergrondruisonderdrukking voor oproepen
 • Comfortabele oorhaak
 • SafeMax™ 79 dB volumelimiet
 • Voldoet aan Europese veiligheidsnorm EN352

ISOtunes PRO wordt geleverd met 4 paar ISOtunes TRILOGY-schuimoordopjes, 1 paar siliconen oordopjes, USB-kabel, 2 kabelbeheerclips, 1 krokodillenklem en een nieuwe en verbeterde opbergkoffer voor extra duurzaamheid tijdens het transport.

Op maat laten maken?

Dit prachtige product is een universeel product. Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van oordopjes. Dus ook voor de ISOtunes Pro 2.0! Ben je geïnteresseerd om gehoorbescherming op maat voor jouw bedrijf te laten maken? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.


Prijs

Je kunt ISOtunes Pro 2.0 EN352 aanschaffen voor € 109,99 inclusief btw (€ 90,90 exclusief btw).

Garantie

 • 30-dagen geld terug garantie
 • 1 jaar beperkte garantie

Op maat laten maken?

Dit prachtige product is een universeel product. Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van oordopjes. Dus ook voor de ISOtunes Pro 2.0! Ben je geïnteresseerd om dit voor jouw bedrijf te laten maken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of via info@hearings.nl.

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.

Naast ISOtunes PRO hebben wij nog meerdere ISOtunes in ons assortiment. Zo bieden wij onder andere ISOtunes PRO AwareISOtunes Link en ISOtunes Link Aware aan. Ben je op zoek naar otoplastieken? Ook dan kun je bij ons terecht.


Onze producten

isotunes
ISOtunes FREE
ISOtunes-Pro-Aware-EN352
ISOtunes Pro Aware EN352
ISOtunes-XTRA
ISOtunes XTRA 2.0 EN352

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per op maat gemaakte set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

ISOtunes PRO 2.0 offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro