Met een veilige nekband en handige magnetische oordopjes is ISOtunes XTRA 2.0 perfect voor de werknemer die onderweg is. Deze gebruiksvriendelijke oordopjes hebben nu een batterijduur tot 11 uur, een opnieuw ontworpen microfoon en verbeterde duurzaamheid.

Doordat de oordoppen magnetisch zijn hoef je nooit bang te zijn ze te verliezen. Ze zijn voorzien van comfortabele oordoppen, waardoor ze perfect zijn om mee te werken.

Ze voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN352, inclusief ISOtunes-signatuur SafeMax™-technologie met een volumelimiet van 79 dB. Gecertificeerd 36 dB Single Number Rating (SNR).

ISOtunes-XTRA

ISOtunes XTRA 2.0 EN352 functies

 • Tot 11 uur oplaadbare batterij
 • IP67 voor stof, zweet en waterdicht
 • Bluetooth 5.0 met bereik van 10 meter
 • 27 NRR / 36 SNR
 • Steady-state achtergrondgeluidsisolatie voor oproepen
 • Magnetische multifunctionele oordopjes
 • SafeMax™ 79 dB volumelimiet
 • Tactische controllerknoppen voor gebruik met handschoenen
 • EN352, OSHA- en NIOSH-compatibel

ISOtunes XTRA wordt geleverd met 4 paar ISOtunes TRILOGY-schuimoordopjes, 3 paar siliconen oordopjes, USB-kabel en een opbergzakje.

Op maat laten maken?

Dit prachtige product is een universeel product. Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van oordopjes. Dit geldt dus ook voor de ISOtunes XTRA oordopjes! Ben je geïnteresseerd om gehoorbescherming op maat voor jouw bedrijf te laten maken? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op via onze contactpagina of via info@hearings.nl.

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.


Prijs

Je kunt ISOtunes XTRA 2.0 EN352 aanschaffen voor € 99,99 inclusief btw (€ 82,64 exclusief btw).

Garantie

 • 30-dagen geld terug garantie
 • 1 jaar beperkte garantie

Op maat laten maken?

Dit prachtige product is een universeel product. Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van oordopjes (otoplastieken). Dus ook voor de ISOtunes Pro 2.0! Ben je geïnteresseerd om dit voor jouw bedrijf te laten maken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of via info@hearings.nl.

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.

Naast ISOtunes XTRA 2.0 hebben wij nog meerdere ISOtunes in ons assortiment. Zo bieden wij onder andere ISOtunes FREE, ISOtunes PRO en ISOtunes Link aan.


Onze producten

isotunes
ISOtunes FREE
ISOtunes-Pro-Aware-EN352
ISOtunes Pro Aware
ISOtunes-Pro-2.0-EN352
ISOtunes Pro 2.0

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per op maat gemaakte set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

ISOtunes XTRA offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro