Gehoorbescherming en muziek kunnen luisteren? Dat kan met ISOtunes! ISOtunes zijn de gehoorbeschermers van Haven Technologies, een bedrijf gespecialiseerd in consumentenveiligheidsproducten. ISOtunes houdt zich bezig met het verbeteren van gehoorbescherming, het verhogen van productiviteit en het bevorderen van connectiviteit. Dit doen zij door geavanceerde elektronica te combineren met ontwikkelingen in gehoorbescherming. Dit uit zich in stijlvolle, moderne en lichtgewichte ontwerpen. Het resultaat: gehoorbeschermers die er niet uitzien of aanvoelen als gehoorbescherming.

ISOtunes biedt bluetooth oordoppen en oorkappen aan. Zo kun jij onbezorgd aan het werk en toch genieten van wat muziek. De bluetooth oortjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, met of zonder kabel.

ISOtunes biedt de gebruiker iets extra’s aan, namelijk situationele bewustzijn. Dit houdt in dat de gebruiker muziek kan luisteren en zijn omgeving kan horen tegelijkertijd. Veel gehoorbescherming dempen alle omgevingsgeluiden, ISOtunes pakt dit anders aan. Je kunt zelf bepalen hoeveel en hoe hard jij jouw omgeving hoort.

Veiligheidsproducten kunnen ons belemmeren in ons werk. ISOtunes zorgt ervoor dat je altijd je omgeving kan horen zonder gehoorschade op te lopen. Zo ben je je bewust van je omgeving en toch beschermd.

IT12 ISOTUNES FREE IN DOOSJE

Wat zijn de gevaren van beperkt situationeel bewustzijn?

Er zijn 2 grote gevaren als we gaan kijken naar beperkte situationele bewustzijn.

Zonder dit bewustzijn kun je makkelijk waarschuwingssignalen en potentiële gevaren missen. Dit brengt je in gevaar voor dingen die je niet ziet, hoort of voelt aankomen. Normaal zouden we onze oordoppen uitdoen om met elkaar te communiceren. Je bent dan niet beschermd. Je loopt dat het risico om voor de hand liggende gevaren van elementen niet op te merken.

De grote vraag is dus: hoe kun je het situationele bewustzijn vergroten zonder de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) helemaal te verwijderen? Het antwoord? ISOtunes!

Op maat laten maken?

Bij Hearings zijn wij gespecialiseerd in het op maat laten maken van oordopjes. Dit geldt dus ook voor de ISOtunes oordopjes! Ben je geïnteresseerd om dit voor jouw bedrijf te laten maken? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Aanschaffen?

Wil je dit product bestellen? Wij gebruiken hier ons distributiekanaal van Bol.com voor. Wil je meerdere sets voor jouw bedrijf bestellen en debiteur worden? Neem dan contact met ons op.


Hier zijn 5 tips om uw situationeel bewustzijn te verbeteren:

 1. Gebruik de SLAM-techniek. SLAM staat voor Stop, Look/Listen, Assess en Manage en moet worden gebruikt wanneer je een risicovolle taak gaat doen. Ben je bekend met de taken? Hoe comfortabel ben je met de taken? Kijk en luister dan naar mogelijke gevaren. Doe dit vooraf maar ook tijdens het werk. Is er een risico? Ga dan na hoe dit jou en je omgeving beïnvloedt. Kan het veilig? Hoe kan het wel veilig? Hoe kan dit in de toekomst voorkomen worden?
 2. Wees voorzichtig als je moe of vermoeid bent. We hebben het meegemaakt en we weten dat jij dat ook hebt gedaan. Fouten gebeuren als we moe en gestrest zijn. Zorg ervoor dat je projecten alleen start als je voldoende uitgerust bent, en neem extra voorzorgsmaatregelen als je moe bent.
 3. Verbeter de communicatie met uw team. Een frisse blik kan het verschil maken! Als je met een team werkt, moedig iedereen dan aan om iets te zeggen als ze een veiligheidsrisico opmerken. Gebruik verbale of non-verbale berichten om teamleden te wijzen op mogelijke gevaren.
 4. Installeer extra waarschuwingsborden en signalen. Of het nu gaat om borden, alarmen of waarschuwingstape, zorg ervoor dat gevaren gemakkelijk herkenbaar zijn.
 5. Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen die het situationeel bewustzijn vergroten. Niet alle PBM zijn beperkend! Zoek naar brillen en gehoorbeschermers die het situationeel bewustzijn vergroten. Dit kan eruitzien als een nachtzicht veiligheidsbril voor een beter situationeel bewustzijn in het donker, of gehoorbeschermers met actieve luistertechnologie voor situationeel bewustzijn op de werkplek.

ISOtunes gehoorbescherming voor verbeterd situationeel bewustzijn

Technologie om het situationeel bewustzijn te verbeteren, evolueert elke dag. Als u werkt in omgevingen met luide impulsgeluiden (zoals schiethamers, hamers of geweervuur), zijn oordopjes of oorkappen met actieve luistertechnologie wellicht iets voor jou! ISOtunes Aware Technology kan omgevingsgeluiden tot wel acht keer versterken. Dit betekent dat je met collega’s kan communiceren en kunt luisteren voor gevaren zonder gehoorschade op te lopen.

Aware Technology werkt door de geluiden die u wilt horen te versterken en de geluiden die u niet wilt horen te verminderen! Wanneer producten met ISOtunes Aware Technology een schadelijk geluid detecteren, brengen ze het geluid in minder dan twee milliseconden terug tot een veilig niveau. Zodra ze voelen dat het schadelijke geluid is geëindigd, kunt je de wereld om je heen weer horen op een comfortabel luisterniveau.

Wïj hebben verschillende ISOtunes oordoppen in het assortiment zitten. U kunt bij ons terecht voor ISOtunes FREE, ISOtunes PRO Aware, ISOtunes PRO 2.0, ISOtunes XTRA 2.0, ISOtunes Link en ISOtunes Link Aware. Ben je op zoek naar otoplastieken? Ook dan kun je bij ons terecht. We helpen je graag!


Onze producten

isotunes
ISOtunes FREE
ISOtunes-Pro-Aware-EN352
ISOtunes Pro Aware EN352
ISOtunes-Pro-2.0-EN352
ISOtunes Pro 2.0 EN352

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per op maat gemaakte set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

ISOtunes offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro