Onze oorbeschermers op maat

Hebt u wel eens gehoord van oorbeschermers, en dan op maat gemaakt? Het kan namelijk zomaar zijn dat u deze nodig hebt, er aan toe bent of er naarstig naar op zoek bent, maar het ontbreekt u aan de kennis en de juiste specialisten. Wij stellen ons graag aan u voor, Hearings, uw specialist in oorbeschermers op maat.

Hebt u oorbeschermers op maat nodig?

Niet iedereen beseft wanneer oorbeschermers al preventie en bescherming kunnen bieden. In tal van werkomgevingen is er namelijk nog geen sprake van oorbeschermers, laat staan dat ze op maat gemaakt zijn. Wanneer u veelvuldig werkt of aanwezig bent in een luidruchtige omgeving, vergt dat erg veel van uw gehoor. Daar moeten we zuiniger mee om gaan en daarom zijn wij er met onze oorbeschermers op maat, speciaal voor u en uw werknemers.

De voordelen van oorbeschermers op maat

Oorbeschermers komen er in standaard varianten en in op maat gemaakte varianten. Vanzelfsprekend bieden oorbeschermers op maat u meer resultaat en bescherming dan de standaarden. Simpelweg omdat ze geheel op uw gehoor, comfort en lichaam zijn afgestemd. Wij doen bij Hearings niet anders, we leveren iedere dag weer maatwerk en daarmee de beste oorbeschermers die u zich wensen kunt.