Oorbescherming op maat

Bent u zich bewust van het belang van uw gehoor en uw oren? Hoe afhankelijk we eigenlijk zijn van de werkzaamheid van onze oren? Bij Hearings zijn we ons daar maar al te bewust van, want dagelijks zien en spreken we mensen die naarstig op zoek zijn naar oorbescherming, vaak op maat gemaakt.

Wat bieden wij aan oorbescherming op maat?

Oorbescherming dient als preventieve bescherming van ons gehoor, waar we erg zuinig op dienen te zijn. Dat zijn we echter niet altijd, waardoor oorbescherming te laat kan komen. Dat is een punt dat we bij Hearings graag voor willen zijn en dus bieden wij de beste producten op maat in oorbescherming. We bieden als oorbescherming verschillende soorten oordoppen, otoplastieken en in-ear monitors aan. Stuk voor stuk dienen deze producten als oorbescherming en worden veelvuldig door ons op maat gemaakt en geleverd.

Wanneer hebt u oorbescherming op maat nodig?

Oorbescherming is al snel nodig, echter realiseren we ons dat vaak niet. Bent u bijvoorbeeld actief in de schietsport? Of wellicht werkt u veelvuldig met luidruchtige apparatuur of beoefent u een muzikaal vak? Stuk voor stuk vragen deze activiteiten om oorbescherming op maat van Hearings. We bieden zowel maatwerk als oorbescherming, voorzien van de nodige jaren ervaring!