Hebt u al oordoppen laten aanmeten?

Wordt u frequent blootgesteld aan harde geluiden en een luidruchtige (werk)omgeving? Dan is het zeer raadzaam om oordoppen te laten aanmeten. Dat is een heel gemakkelijk en vlot proces, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Bij Hearings zijn we gespecialiseerd in het aanmeten van oordoppen. Op die manier bent u altijd voorzien van duurzaam maatwerk, zonder dat dit in de kosten loopt.

Hoe kunt u oordoppen laten aanmeten?

Het laten aanmeten van oordoppen is heel eenvoudig. Met 10 jaar ervaring in ons vak, hebben we het ons eigen gemaakt om vakkundig oordoppen te laten aanmeten. Wij kenmerken ons met een persoonlijke benadering en uitstekende kwaliteit, wanneer u bij ons langskomt om oordoppen te laten aanmeten. In zowel Nederland als Belgiƫ zijn we een gevestigde naam, waarbij vele tevreden klanten en bedrijven u voor gingen. U kunt ons bellen, e-mailen of contacteren via onze website. We plannen graag een persoonlijke afspraak met u in om uw oordoppen te laten aanmeten!

Laat vandaag nog uw oordoppen aanmeten!

Neem uw gehoor niet langer voor lief en kies voor de best mogelijke gehoorbescherming bij Hearings. Het laten aanmeten van uw oordoppen is zo gebeurd, zodat u optimaal beschermd functioneert en uw gehoor zuinig behouden blijft.