Onze op maat gemaakte oordoppen

Welkom bij Hearings, uw specialist in op maat gemaakte oordoppen. Wij zijn met ruim 10 jaar ervaring op ons CV een betrouwbare partner, waar het gehoorbescherming betreft. We laten u dan ook graag kennis maken met onze mogelijkheden, producten en werkwijze. Geïnformeerd worden over gehoorbescherming en op maat gemaakte oordoppen is één ding, maar de kwalitatieve uitvoering is van het grootste belang. Daarom kiest u voor zowel kwaliteit én kwantiteit, onze twee kerneigenschappen wanneer wij u voorzien van op maat gemaakte oordoppen.

Wat bieden we aan op maat gemaakt oordoppen?

Op maat gemaakte oordoppen zegt het eigenlijk al, een en al maatwerk. Ieder gehoor is uniek en ieder mens ook. Dat vraagt om gedegen maatwerk en daar kunnen we u uitstekend van voorzien. Daarom kiest u voor u de op maat gemaakte oordoppen van Hearings.

Wanneer kiest u voor op maat gemaakte oordoppen?

Op maat gemaakte oordoppen zijn al sneller noodzaak dan we zelf soms denken. Het zijn niet alleen extreme geluiden en de blootstelling hieraan, die gehoorbescherming vragen. Ook wanneer u langdurig te maken krijgt met veel geluiden op de werkvloer, zijn op maat gemaakte oordoppen ten zeerste aan te bevelen. Daarin bestaan vele mogelijkheden, dus voor de beste keuze en het juiste advies begroeten we u graag bij Hearings.