Otoplastiek bij Hearings

Stelt u zich eens voor, u bent werkzaam in een branche waar uw gehoor aan veel geluid en lawaai wordt blootgesteld. Dan is de kans zomaar aanwezig dat u op den duur niet meer op uw gehoor kunt vertrouwen. Dat punt moeten we voor zijn en dus bieden wij bij Hearings onder meer uw otoplastiek producten aan. We denken graag in kwaliteit en preventie en daar valt otoplastiek ook onder!

Onze ervaring in otoplastiek

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in ons vak, dus de mogelijkheden in otoplastiek zijn ons maar al te bekend. Daar zijn we blij mee, want op die manier kunnen wij u, uw bedrijf en uw werknemers voorzien van het best onderbouwde advies in otoplastiek. We werken zorgvuldig en efficiënt, zonder dat dit afbreuk doet aan onze kwantiteit. Werkt u dus in een omgeving, waarbij uw gehoor langdurig wordt blootgesteld aan harde volumes? Of staat u aan het roer van een onderneming in die werkomgeving? Dan is het zeer aan te bevelen om bij ons te informeren naar de mogelijkheden in otoplastiek.

Wat bieden wij aan in otoplastiek?

We laten u bij otoplastiek onder meer de keuze in harde en zachte otoplastieken, allen op maat gemaakt. Ook kunt u bij otoplastiek kiezen voor een set, waarbij de filter verwisselbaar is.