Otoplastieken bij Hearings

Bent u al bekend met otoplastieken? Bij Hearings weten we er namelijk alles van en dus delen we graag onze kennis met u! Hearings is al meer dan 10 jaar een ongekend gewaardeerde partner van vele bedrijven, waarbij gehoorbescherming centraal staat. Bij vele bedrijven komt de kwaliteit van ons gehoor namelijk in geding, wat niet nodig hoeft te zijn. Onder andere door otoplastieken aan te bieden, kunnen wij het gehoor van u en uw personeel beter waarborgen.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken zijn bij Hearings op maat gemaakte gehoorbeschermers en kunnen beschikken over 1 of meerdere filters. Onze otoplastieken zijn stuk voor stuk uniek, omdat ze geheel zijn afgestemd op het gehoor en de oren van de gebruiker. In erg veel verschillende bedrijven bieden otoplastieken uitkomst, bijvoorbeeld bij vakmensen die veelvuldig met muziek, luide motoren, lawaaiige weersomstandigheden of luidruchtige apparatuur werken. Bescherming van het gehoor is daarom van primair belang!

Kies voor de otoplastieken van Hearings

Wij bieden bij Hearings diverse soorten otoplastieken aan. Zo is er onderscheid te maken tussen harde en zachte otoplastieken, maar ook in het aantal filters. Ook zijn bij bepaalde type otoplastieken de filters verwisselbaar. Bij Hearings bieden we u kwaliteit en service in otoplastieken, want zo rekenen wij bijvoorbeeld geen kosten voor het laten aanmeten en eventuele verzendkosten!