16,95

Wordt AudiolSwim® uw nieuwe onzichtbare zwemdopje?

Audiol Swim is een unieke nieuwe bescherming voor het oor. Het zorgt voor een speciale filmlaag in uw gehoorgang en houdt het water buiten. Audiol Swim is een natuurlijk product en bestaat uit medische olijfolie en 0,5% tee trea olie. Te gebruiken vanaf de leeftijd van 1 jaar.

Artikelnummer: 26304660 Categorie: Tag:

Waterafstotend, gaat irritatie van zout- en zwembadwater tegen, voorkomt jeuk en onnodig zwemmersoor thuis en op vakantie.

Wordt AudiolSwim® uw nieuwe onzichtbare zwemdopje?

AudiolSwim wordt steeds meer toegepast als het veiligste preventieve zwemdopje om gezonde oren gezond te houden in water. Sinds juni 2016 is de succesvolle werking aangetoond met (professionele) triatleten als gebruikersgroep in een klinisch onderzoek. Tevens is de veiligheid bekent bij DAN (Divers Alert Network). Audiol®Swim bestaat uit zeer fijn gefilterde medische olijfolie en 0,5% tee trea olie dat via een unieke en gepatenteerde verstuiver de gehoorgang “coat”. Beide oliën zijn 100% natuurlijk en gecertificeerd als een medisch klasse 1 hulpmiddel. Met 200 doseringen goed voor >180 watersportdagen, inzetbaar vanaf 1 jaar oud en is persoonsgebonden.

Het voorkomt vastzittend water, oorproppen, otitis externa (zwemmersoor), aanwas van oorsmeer en neutraliseert de gevolgen van buiten-, zwembad- en zoutwater. Deze natuurlijke olie oorspray voorkomt veel oorleed en biedt veilig veel comfort. Audiol biedt een natuurlijke oplossing op de risico’s en gevolgen die het gebruik van invasieve siliconen zwemdoppen met zich meebrengen en voor oren die extra preventieve bescherming willen in en tegen waterinvloeden. Tevens biedt het de watersporter en vakantieganger een alternatief die om onderstaande redenen geen oordoppen willen dragen in contact met binnen-/buiten-/zee-/zwembad-water(sport) en wel een hulpmiddel kunnen gebruiken.

Gebruik:

Puf 1-2 doseringen vooraf in de gehoorgang, dit is voldoende om vastzittend water te voorkomen, bezinksel en water af te stoten zodat het niet kan aankoeken gedurende 1-2 dagen in het water. Tegelijk bevordert het op natuurlijke wijze de afvoer van oorsmeer en voorkomt het veel jeuk. Na ingebruikname 6 maanden houdbaar.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk veiliger kan?

Om gezonde (vatbare) oren gezond te houden in water, laat dit vernuftige hulpmiddel u helpen. Simpelweg 1-2 doseringen van 0,05ml in de gehoorgang vóór het water-contact inspuiten. Geen geknoei door over-dosering water afstotend durende 18-48 uur. Wanneer er iets gaande is zoals infecties (otitis externa), aanhoudende jeuk, inflammatie, perforaties, trommelvliesbuisjes, loopoor, etc – dan mag geen enkele oorspray worden gebruikt. Raadpleeg een behandelend (duiker/huis/KNO) arts. Per flesje 200 x 0,05ml, beschermd door een robuuste zandvrije hersluitbare opberg-container.

Extra informatie

Uitvoering

10ml flacon

Levertijd

± 1-3 werkdagen