469,90

MI-artist is de revolutionaire In-Ear monitor; een nieuwe standaard voor prestaties en ontworpen voor (semi)professionele muzikanten en zangers die absolute kwaliteit eisen. Deze premium-reeks combineert het meest geavanceerde stuurprogramma-ontwerp met harde oorstukjes voor een onovertroffen, ongeƫvenaarde geluidshandtekening tijdens elke live optreden.

    • 0 €
    • 21.5 €
    • 21.5 €
    • 21.5 €
    • (max bestandsgrootte 50 MB)
Artikelnummer: 26304080 Categorie: Tag:

Revolutionaire In-Ear monitor; een nieuwe standaard voor prestaties en ontworpen voor (semi)professionele muzikanten en zangers die absolute kwaliteit eisen. Deze premium-reeks combineert het meest geavanceerde stuurprogramma-ontwerp met harde oorstukjes voor een onovertroffen, ongeƫvenaarde geluidshandtekening tijdens elke live optreden. De holle schelp zorgt voor een verbeterde pasvorm. In combinatie met verwisselbare kabel gewoonweg een perfecte IEM met een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding.

Als extra optie kunt u de verwisselbare kabel laten verwisselen voor een gevlochten kabel. Hierdoor raken ze bijna nooit meer in de war.

Extra informatie

Werkwijze

Als u bestelt nemen wij met u contact op voor een afspraak. Tijdens de afspraak maken we afdrukken van de gehoorgangen. Als uw gehoorbeschermers klaar zijn, dan sturen we ze naar u op.

Maat

persoonlijk

Demping

22 dBa

Materiaal

Acrylaat

Uitvoering

oorschelpvullend

Kleur

Diverse kleuren (zie keuzemenu)

Aansluiting

3,5mm rechthoekige jack

Kabeltype

kevlar verstevigd verwisselbaar

Schelconstructie

3D Geprint Medisch hard acryl

Impedantie

10 ohms @ 1 kHz

Levertijd

10-15 werkdagen na aanmeting