De otoplastieken op maat van Hearings

Bij Hearings zijn we thuis in de bescherming van uw gehoor en dat is belangrijk, heel belangrijk. Wist u namelijk dat het gros van veel bedrijven niet stil staat bij het belang van gehoorbescherming en de mogelijkheden hierin? We vertellen er u graag meer over, want bijvoorbeeld otoplastieken op maat zijn niet bij iedereen bekend en daar willen we graag verandering in brengen.

Wat zijn otoplastieken op maat?

Otoplastieken zijn op maat gemaakte oorbeschermers met één of meerdere filters. Er zijn dus meerdere varianten te verkrijgen, waarin we u uitstekend kunnen adviseren. Otoplastieken op maat zijn essentieel bij een werkomgeving of recreatieve omgeving waar sprake is van veel geluid. Otoplastieken op maat worden dan ook steeds frequenter gevraagd en ook door ons gemaakt.

Onze voordelen in otoplastieken op maat

Wij bieden een heel aantal voordelen voor uw otoplastieken op maat, zoals scherpe prijzen en de beste kwaliteit. Tevens rekenen we geen kosten voor het laten aanmeten en verzenden van uw otoplastieken op maat, een uitstekende samenwerking dus. Voor de beste otoplastieken op maat zijn we graag uw gespecialiseerde partner, zodat u voorzien wordt van maatwerk en kwaliteit.