Particulieren

We merken steeds vaker dat niet alleen bedrijven, maar ook particulieren contact met ons opnemen voor de prijs van otoplastieken. Uiteraard is dat bij ons mogelijk en kunt u door ons uw otoplastieken laten aanmeten. Hiernaast vindt u een overzicht van alle prijzen. Alle prijzen zijn inclusief aanmeting, bezoek en uitlevering. Bij ons komt u nooit voor onverwachte verassingen te staan!

  • Gratis aanmeten
  • Gratis verzending
  • 15 tot 20 werkdagen levertijd
  • Twee jaar garantie

Al onze otoplastieken zijn leverbaar met diverse extra mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan, vastpakgreepjes, een koord, kleuropties of detectiekogeltjes. Voor de prijs van deze verschillende opties kijkt u onderaan in de prijzenlijst.

Minerva en Kendal

We brengen het beste van twee werelden bij elkaar door de merken Minerva en Kendal te combineren.

Kendal is al jaren een toonaangevende producent op het gebied van otoplastieken. Alle filters hebben een BGIA certificaat en de producten voldoen aan de ISO normering.

Met Minerva hebben we de absolute specialist op het gebied van muzikale otoplastieken in huis en tevens is Minerva hoofdproducent op het Engelse vasteland.

Otoplastieken Prijs

Klik op bovenstaande afbeelding om de prijslijst te openen

Onderhoud

Het onderhouden van uw gehoorbescherming is erg belangrijk voor de hygiëne en de levensduur van uw otoplastieken. Wij hebben een ruim assortiment aan onderhoudsartikelen, zoals een reinigingsspray, bruistabletten, reinigingsdoekjes, schoonmaakpennetjes of een complete schoonmaakset. Ook deze prijzen staan onderin de prijzenlijst vermeld.

Bestellen

Wilt u otoplastieken laten aanmeten bij u thuis, op het werk of ergens anders? Geen probleem, neem dan gelijk even contact met ons op! U kunt dan direct uw gegevens invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor het plannen van een afspraak. Spreekt u het liefst direct één van onze medewerkers? Bel dan nu naar 0497 – 64 56 35.

100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.

FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.

Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.

Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.