Zachte otoplastieken

Deze op maat gemaakte otoplastieken van Kendal zijn van een siliconen-materiaal en hebben een prettig draagcomfort. Het filter wordt net als bij alle andere modellen samen met u gekozen voor de juiste demping.

Harde otoplastieken

De gladde, acrylaat gehoorbeschermers van Kendal laten zich erg makkelijk in het oor plaatsen. Door de harde uv-fotoplast heeft deze otoplastiek een speciale anti-allergische coating.

Verwisselbaar filter otoplastiek

Verwisselbaar filter otoplastieken

Minerva’s otoplastieken hebben de speciale eigenschap dat het filter verwisseld kan worden. U kunt deze gehoorbeschermers dus voor diverse toepassingen gaan gebruiken, zodat u perfecte demping op maat heeft.

Foodsector otoplastieken

Bedrijven die zich conformeren aan de HACCP of BRC normering dienen ook qua gehoorbescherming hier rekening mee te houden. Deze zijn van origine blauw gekleurd en hebben een speciaal detectiekogeltje.

Communicatie otoplastieken

Soms is het prettig om goed te kunnen communiceren. We bieden meerdere oplossingen zoals aansluiting op portofoon via een luchtslang of met een directe 3.5 mm jack-aansluiting. Bluetooth mogelijkheden voor het bellen zijn ook mogelijk.

Maatwerk otoplastieken

Maatwerk otoplastieken

Omdat sommige situaties nu eenmaal geen standaard oplossing vereisen, leveren we voor diverse klanten maatwerk. Over het algemeen hoeft maatwerk niet eens duur te zijn. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Als het kan, dan bieden wij het u aan.

Alle bovenstaande otoplastieken zijn te leveren met diverse opties, zoals een vastpakgreepje, koord, kledingklem en onderhoudsartikelen. In veel gevallen wordt het zelfs standaard bij een set geleverd.

Deze pagina bevat de meest voorkomende modellen otoplastieken. We hebben natuurlijk veel meer verschillende op maat gemaakte gehoorbeschermers. Kleurtjes, glitters of andere wat meer efficiënte oplossingen zijn ons niet vreemd.

Staan de otoplastieken die u zoekt er niet tussen, of heeft u een vraag over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor iedere doelgroep otoplastieken leveren, in elke prijsklasse en met of zonder levenslange garantie.