Communicatie is tegenwoordig onmisbaar, ook in de wereld van de otoplastieken. Of u nu wilt telefoneren of communiceren door middel van een portofoon. We hebben vast en zeker een mooie oplossing voor u.

Werkt u in de security, evenementenbranche, bij de brandweer of politie. Of dient u te allen tijde makkelijk en snel te communiceren op uw werk. Bekijk dan het onderstaande overzicht van onze producten.

We berekenen geen voorrijd- en/of verzendkosten. De levertijd van deze otoplastieken bedraagt gemiddeld 15 werkdagen.

communicatie-otoplastieken-walkie-talkie
Communicatie Otoplastiek

Verwisselbare portofoon-otoplastieken

In de wereld van onopvallende communicatie is dit zeker een aanrader. Voor bijvoorbeeld presentatoren, beveiligingsmedewerkers, politie en festivalmedewerkers is deze oplossing zéér comfortabel en erg duidelijk.

Doordat het geluid direct naar uw oor getransporteerd wordt kunt u alles perfect verstaan en direct handelen waar nodig, zonder oponthoud of verwarring. Uiteraard passend via luchtslangaansluiting op uw portofoon.

Deze otoplastieken hebben daarbij als groot voordeel dat naast het communicatiekanaal een apart filter ingebouwd is, zodat communiceren uitstekend mogelijk is. Door de uitvoering van glad acrylaat is het tevens heel gemakkelijk om de otoplastieken in het oor te plaatsten. Dat geldt natuurlijk ook andersom.

Kortom; wilt u goed communiceren voor relatief lage kosten, dan is dit voor u de perfecte gehoorbeschermer.

Extra informatie

Geleverd in etui met schoonmaakpen en portofoonaansluiting links of rechts. De standaard kleur is transparant.

€ 144,95

€ 144,95

Communicatie Otoplastiek

Bluetooth otoplastieken

U belt veel? Dan is dit de perfecte oplossing. We hebben samen met het Laboratorium van Kendal een speciale uitvoering van gehoorbescherming op maat ontwikkeld voor gebruik met Bluetooth.

Door middel van de speciale aansluiting is deze uitvoering mét filter (voor gebruik zonder Bluetooth) perfect passend voor de speciale Jabra Arrow Bluetooth set.

De set wordt geleverd met aan de ene zijde, volgens uw wens, de aansluiting voor de Jabra en aan de andere zijde een normale gehoorbeschermer met filter welke schadelijke geluiden dempt zoals windruis of industriegeluiden.

Daarnaast leveren wij u tevens de Jabra Headset mee. De set wordt geleverd in een etui met reinigingspen, koord en kledingklem.

Leveringsomvang en prijs

Geleverd in etui met schoonmaakpen en bluetooth-aansluiting links of rechts en Jabra communicator. De standaard kleur is transparant.

€ 219,95

€ 219,95