Minerva Inears

Inears motor- en/of cabriorijders

Zoekt u een combinatie van gehoorbescherming en input van geluiden zoals navigatie of muziek? Deze inears van Minerva zorgen voor een perfecte geluidsdemping voor de motorrijder en mooie klanken van het geluid dat u naar uw inears stuurt.

De kwaliteit is ongeëvenaard aangezien u het geluid direct in uw oor krijgt op een niet schadelijk niveau. Schadelijke geluiden van buitenaf worden wel tot 26 decibel gedempt.

U plugt de 3,5mm mini-jack aansluiting gewoon op elke gewenste audiobron zoals telefoon (ook Apple), portofooncomputerGPS ontvanger etc.

De set wordt geleverd in een soft siliconen materiaal en kevlar verstevigde kabel.

Extra informatie

De set wordt geleverd in een soft siliconen materiaal en kevlar verstevigde kabel.

€ 369,90

€ 369,90

Minerva Inears

Harde of zachte otoplastieken

Als motorrijder is er niets belangrijker dan een goede bescherming. Windruis en andere geluiden zijn voor de motorrijder een groot gevaar voor een goed gehoor. Uiteraard perfect passend onder uw helm.

De harde otoplastieken op maat van Kendal zijn van een acrylaat en en hebben een makkelijke snelle pasvorm. Ze hebben een speciale anti-allergische coating. De zachte otoplastieken van van siliconen, voor een flexibele prettige fit.

U kunt zelf kiezen welk filter u wenst, variërend van 20 tot 27 decibel.  Standaard geleverd in etui, met  schoonmaakpen.

€ 128,90

€ 128,90