Dit zijn de otoplastieken die meestal door bedrijven worden gekozen. We berekenen geen voorrijd- en/of verzendkosten. De levertijd van deze otoplastieken bedraagt gemiddeld 15 werkdagen.

Zachte otoplastieken

De op maakt gemaakte otoplastieken van Kendal zijn van siliconenmateriaal gemaakt en hebben een prettig draagcomfort door de specifieke flexibiliteit.

U kunt kiezen uit zes verschillende filters, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste bescherming. Standaard geleverd in etui, met vastpakgreepje, kledingklem en schoonmaakpen.

actieprijs

Harde otoplastieken

De harde otoplastieken op maat van Kendal zijn van een acrylaat en en hebben een makkelijkse snelle pasvorm. Ze hebben een speciale anti-allergische coating.

U kunt kiezen uit acht verschillende filters, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste bescherming. Standaard geleverd in etui, met vastpakgreepje, kledingklem en schoonmaakpen.

Actieprijs

Verwisselbaar filter otoplastieken

Minerva gehoorbeschermers hebben het voordeel dat ze een filter hebben die u zelf kunt verwisselen waardoor u ze ook voor andere toepassingen kunt gebruiken (motor, slapen, muziek).

Deze filters kunt u los bestellen. U kunt er ook een speciale headset voor muziek op aansluiten.

Ze worden gemaakt van een zachte silliconen materiaal waardoor het comfort in uw oor perfect is.

Actieprijs

Actieprijs

Actieprijs

Actieprijs

Meer informatie en een gratis E-book?

Bent u een particuliere gebruiker? Ga dan naar onze webshop.