Doe je aan schietsport en bescherm je jouw oren wel goed? Het geluid van een schot kan hard binnenkomen met een piepgeluid tot gevolg. Eén harde klap kan er al voor zorgen dat je gehoorschade oploopt. Bij een schietvereniging wordt enorm veel geschoten, wat kan zorgen voor ernstige gehoorschade. Heb je eenmaal gehoorbeschadiging opgelopen, dan is dit niet meer terug te draaien. Erg belangrijk dus om je oren goed te beschermen.

Gehoorbescherming schietsport

Heb je te maken met harde geluiden en impactgeluid? Dan is het altijd verstandig om daar ook het juiste filter voor te gebruiken. Een filter dat dichtslaat op het moment van de klap. Onderstaande otoplastieken hebben dit filter en zijn op maat gemaakt voor gebruik. Bijvoorbeeld tijdens het jagen of het beoefenen van een schietsport. Doe jezelf en je gehoor een plezier en kies voor gehoorbescherming op maat voor gebruik tijdens de schietsport.

schietsport otoplastieken

Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Nieuwe oordoppen op maat voor bedrijven

Actieve Impact Otoplastieken

Deze actieve gehoorbescherming blokkeert automatisch de inslag van een schot en versterkt de stille geluiden, zodat jij je perfect kunt concentreren op het doel. Verder zit in de otoplastiek drie volumeniveaus verwerkt. Zo kun je altijd het juiste volumeniveau kiezen.

Doordat de gehoorbescherming op maat voor schietsport draadloos zijn zit er niets in de weg en heb je geen last van geleiding van geluid. Gecombineerd met een perfecte pasvorm van medisch op maat gemaakt siliconen is de otoplastiek uitzonderlijk comfortabel. Ideaal voor schietoefeningen, jagen of kleiduivenschieten. Ook is de otoplastiek prima inzetbaar bij werkzaamheden met veel impact slagen, zoals bij het zetten van heipalen.


Passieve Impact Otoplastieken

Deze schietsport otoplastieken zijn gemaakt van een comfortabel zacht siliconen materiaal wat ervoor zorgt dat de impact geblokkeerd wordt, maar waardoor je wel gewoon de spraakverstaanbaarheid behoudt. De schietsport gehoorbescherming op maat is makkelijk uit het oor te halen en weegt bijna niets.

De gehoorbescherming op maat schietsport heeft een gepatenteerd Noise Filter® dat  sonische energie omzet in thermische energie door middel van compressie versnelling.

Oordoppen op maat


Otoplastieken aanmeten bij Hearings

Bij het aanmeten van otoplastieken krijgen de oordoppen op maat door middel van onze 3D techniek een unieke pasvorm die je oren volledig afsluiten. Omdat de otoplastieken gemaakt zijn naar de vorm van je gehoorgang zit de gehoorbescherming ook nog eens erg comfortabel. 

Bovendien gaan de otoplastieken enorm lang mee vergeleken met andere vormen van gehoorbescherming. Raakt de otoplastiek alsnog beschadigd door het intensieve gebruik? Door gebruik te maken van de gehoorbeschermingopmaat.nl 100% garantie service krijg je van ons nieuwe schietsport otoplastieken. Wil je graag weten welke gehoorbescherming schietsport geschikt zijn in jouw situatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 


Onze producten

Actieve impact otoplastieken
Actieve impact Otoplastieken
luxe otoplastieken
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Schietsport otoplastieken offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo tobroco

  “Wij hebben geen zorgen meer”

  “Voor ons is de prijs altijd een belangrijke factor geweest. Ook de flexibiliteit en bereikbaarheid zijn erg prettig. Natuurlijk is de kwaliteit ook belangrijk, maar dat spreekt voor zich. Wij hebben geen zorgen meer – Hearings zorgt dat het vraagstuk van op maat gemaakte oordopjes omgetoverd is tot routine.”

  – Hein-Jan Hoogers – Tobroco Machines