Otoplastieken vliegtuig

Gebruik otoplastieken in een vliegtuig om je oren te beschermen tegen de veranderende druk en de vele geluiden die je er hoort. Je zit immers vele uren in een vliegtuigcabine en je wilt niet vermoeid op locatie aankomen door slaapgebrek, irritatie en oorpijn.

In een vliegtuig heb je te maken met een andere luchtdruk dan op de grond. Deze veel lagere luchtdruk voel je vaak in je oren. Door te gapen of de oren te klaren kan de druk weggenomen worden. Je voelt dan een ‘plop’.

Lang niet iedereen kan zijn of haar oren goed klaren. En wat dacht je van cabinepersoneel die meerdere dagen en vele uren achter elkaar te maken krijgen met wisselende druk op de oren. Bescherm je oren door gebruik te maken van vliegtuig otoplastieken.

In de cabine van een vliegtuig kun je door die wisselende druk (vooral tijdens stijgen en landen) enorm last krijgen van je oren. Het kan zelfs zo erg zijn dat je er nog dagen last van hebt. Niemand wil pijnlijke oren hebben na het vliegen. Door otoplastieken aan te laten meten kun je ervoor zorgen dat je minder last hebt van de druk op het trommelvlies tijdens het dalen en landen van het vliegtuig.

Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Vliegen met op maat gemaakte oordoppen

Het oor is een gevoelig orgaan. Naast de druk in het vliegtuig krijgen je oren nog meer te verduren tijdens de soms uren durende vlucht. Je hebt immers ook te maken met geluid van de motor en medepassagiers. Door te vliegen met oordoppen op maat elimineer je de harde geluiden zonder dat je inlevert op het gehoor. Helemaal als cabinepersoneel wil je goed horen wat er in de cabine gebeurt. Kies er daarom voor om otoplastieken voor in het vliegtuig te dragen. 

Doordat de oordoppen op maat zijn gemaakt kun je er zeker van zijn dat ze perfect aansluiten op jouw oren. Dit zorgt ervoor dat vervelende geluiden uitstekend worden tegengehouden en de oordoppen erg comfortabel zitten. Stap ontspannen het vliegtuig in en ga comfortabel aan de slag met onze vliegtuig otoplastieken.

Vooral bij lange vluchten worden de monotone geluiden die de motor van het vliegtuig continu produceert als hinderlijk ervaren. Bovendien staan hierdoor de hersenen continu aan wat ontzettend vermoeiend werkt. Maak het jezelf vooral makkelijker en ga voor oordopjes voor het vliegen.

Oordoppen op maat

Otoplastieken voor elke situatie

Otoplastieken vliegtuig zijn niet speciaal voor het vliegtuig gemaakt. Ze zijn speciaal voor jouw oren gemaakt en daardoor ook in andere situaties te gebruiken. Uiteraard in het vliegtuig als je reist of aan het werk bent, maar ook voor thuis om eens goed te kunnen slapen. Om eventuele storende geluiden weg te halen en je een moment van rust te gunnen om te lezen of te studeren

De otoplastieken van gehoorbeschermingopmaat.nl zijn gemaakt van zachte siliconen en bewegen makkelijk met je mee. Het draagcomfort is ontzettend hoog en we zorgen er altijd voor dat de oordoppen precies op maat voor jou zijn gemaakt en van het materiaal dat jij het meest comfortabel vindt. 

Gebruik ze ook in andere situaties of bij andere werkzaamheden. Overal waar jouw gehoor bescherming nodig heeft kun je de oordoppen op maat van ons gebruiken!


 


zachte otoplastieken slapen

Otoplastieken laten aanmeten

Wil je graag otoplastieken laten aanmeten? Wij maken gebruik van een speciale 3D techniek die ervoor zorgt dat de oordoppen perfect op je oren aansluiten. Verder weet je door onze 100% garantie service altijd waar je aan toe bent. 

Met gehoorbescherming van Hearings hoef jij je geen zorgen te maken over gehoorbeschadiging, storende geluiden of wisselende druk in de cabine van een vliegtuig. Wij staan klaar om jouw oren te beschermen, zonder dat je inlevert op comfort en geluid. 

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan we voorzien je graag van een passend advies op maat over de verschillende mogelijkheden van otoplastieken voor in het vliegtuig. Vliegen was nog nooit zo prettig als met de otoplastieken van Hearings. 


Onze producten

zachte otoplastieken slapen
Vliegtuigdopjes Op Maat
luxe
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Otoplastieken vliegtuig offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo tobroco

  “Wij hebben geen zorgen meer”

  “Voor ons is de prijs altijd een belangrijke factor geweest. Ook de flexibiliteit en bereikbaarheid zijn erg prettig. Natuurlijk is de kwaliteit ook belangrijk, maar dat spreekt voor zich. Wij hebben geen zorgen meer – Hearings zorgt dat het vraagstuk van op maat gemaakte oordopjes omgetoverd is tot routine.”

  – Hein-Jan Hoogers – Tobroco Machines