Portofoon otoplastieken hebben een maximaal draagcomfort en maken het werken met een portofoon nog veiliger en gemakkelijker. Heeft u Portofoon otoplastieken aangesloten, dan heeft u altijd uw handen vrij tijdens het communiceren via de portofoon. Hierdoor kunt u sneller en veiliger handelen dan wanneer u eerst een portofoon uit uw zak moet halen en weer moet opbergen. Daarnaast bent u beter verstaanbaar, wat de veiligheid verhoogt.

Portofoon otoplastieken worden standaard geleverd met een vast dempingsfilter waarvan u kunt kiezen uit een 8-tal verschillende filters. Daarnaast hebben ze een antiallergische coating. Het is een set otoplastieken waarvan de linker -of rechterzijde een luchtslangetje met bajonetaansluiting krijgt om de portofoon op aan te sluiten. Het luchtslangetje wordt d.m.v. knikstuk verlijmd vergoten.                                                                               

                                                                                                                                       Foto: Portofoon otoplastiek.

Ondanks dat portofoons verschillende aansluitingen hebben, kunnen wij voor elk model een passend luchtslangetje met bajonetaansluiting leveren. Als u bij uw bestelling aangeeft om welke model portofoon/spreeksleutel het gaat, dan regelen wij de juiste aansluiting.

Portofoon otoplastieken zijn breed inzetbaar. In diverse branches is het gebruik van een beschermend oortje een welkome aanvulling op een portofoon. Werknemers zijn namelijk een stuk efficiënter wanneer ze beschermd zijn en hun handen vrij hebben, sneller kunnen communiceren en elkaar duidelijker verstaan. Onderstaande een voorbeeld van de toepassingen:

Industrie & Bouw

In lawaaiige, industriële werkomgevingen zien we vooral de portofoon headsets terug. Bij voorkeur de gehoor beschermende headsets, want in deze omgevingen is het wel zo prettig als geluid van buitenaf gedempt wordt. Zo kan men elkaar nog goed verstaan. Duidelijke communicatie is hier namelijk cruciaal voor de veiligheid en belangrijk voor de efficiëntie.

Beveiliging

In de beveiliging is het zaak dat de beveiliger zijn volledige aandacht kan richten op het te beveiligen object. Portofoon otoplastieken geven de beveiliger gehoorbescherming en de vrijheid om te communiceren zonder de portofoon in de hand te houden. Een portofoon otoplastiek wordt vaak gekoppeld met een handmicrofoon. Deze handmicrofoon kan met een druk op de knop bedient worden zodat de beveiliger snel kan communiceren.

BHV

Efficiënte bedrijfshulpverlening (BHV) is van levensbelang. Oortjes op maat met gehoorbescherming helpen hierbij. Met een portofoon otoplastiek heeft de bedrijfshulpverlener zijn handen vrij, zodat er tegelijkertijd gecommuniceerd kan worden terwijl er hulp geboden kan worden wanneer nodig. Zo kunnen BHV’ers gewoon hun taken blijven uitvoeren, maar ondertussen wel professionele hulp inschakelen.

Horeca en retail

Zowel in de horeca als Retail werkt men zeer klantgericht. Een portofoon otoplastiek zorgt ervoor dat collega’s discreet communiceren en beschermd zijn. De klant verstaat niet wat er onderling gezegd wordt en heeft deze ook geen last van het hectische communicatieverkeer. De medewerkers verstaan wel in één keer duidelijk wat men zegt, zodat er snel en efficiënt gewerkt wordt en de klant snel geholpen is.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen

“Betrouwbare partner”

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packing

“Prima werk”

“Mijn oren zijn mijn leven, maar mijn uiterlijk vind ik als vrouw ook belangrijk. Gelukkig laat zich dat prima combineren. Mijn gehoorbescherming is als een sieraad, past super goed bij mijn kleding qua kleur en heeft toch ook een eigen persoonlijke look gekregen. En dat voor luttel bedrag meer. Prima werk Hearings. Puur persoonlijk en heerlijk genieten.”

– Herma Klok, Vrijwilligster Podium 10

“Erg tevreden”

“Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

– Marco Goet, Regardz Hart Van Holland


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.