Met ingang van 1 mei 2019 is Hearings B.V. een samenwerking aan gegaan met Quite Ringht BV te Dordrecht. De gepassioneerde club van Willem Wagenaar, bestaat uit specialisten op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Zij zagen otoplastieken als een prachtige aanvulling op hun reeds brede leveringspakket.

Inmiddels hebben twee medewerkers van Quite Right B.V. een opleiding tot otometrist bij ons gevolgd en zijn vanaf heden perfect in staat om in Dordrecht en omstreken otoplastieken aan meten. U kunt, indien u in de regio gevestigd bent, ook altijd bij hen aan de zaak komen.

OVER QUITE RIGHT

Veiligheid op de werkplek:

Als de gevaren niet bij de bron kunnen worden weggenomen of als deze niet kunnen worden geïsoleerd, afgeschermd, of door collectieve maatregelen worden geminimaliseerd, gebruiken we persoonlijke beschermingsmiddelen.
Persoonlijke beschermingsmiddelen, ook wel PBM of PPE genoemd, voorkomen namelijk geen ongevallen.
Ze kunnen alleen de gevolgen beperken indien er een ongeval gebeurt.
De werkgever is verantwoordelijk voor het verstrekken van de doelmatige persoonlijke beschermingsmiddelen en het geven van instructies voor het juiste gebruik ervan.
Bovendien staat in de arbeidsomstandighedenwet dat de werkgever ook op het gebruik hiervan moet toezien.
De werknemer is verplicht ze op de juiste wijze te gebruiken en te onderhouden.
Ook moet de werknemer controleren of een CE markering aanwezig is en of het PBM nog in de goede staat verkeerd.
Na gebruik moet het op de juiste wijze worden opgeslagen of bewaard.
Zoals gezegd zorgen persoonlijke beschermingsmiddelen ervoor de  gevolgen van een ongeval binnen de perken blijft.
Om dit te kunnen doen worden er strenge eisen aan persoonlijke beschermingsmiddelen gesteld. Veilige PBM zijn te herkennen aan een CE markering. Dit zijn Europese afspraken over de minimale veiligheidseisen. Verder is het van belang dat ze doelmatig en ergonomisch zijn en dat ze geleverd worden met een goede gebruiksaanwijzing.
Doelmatig wil zeggen: zorgen voor voldoende bescherming bij mogelijke ongevallen.
Ergonomisch wil zeggen: zo comfortabel mogelijk in gebruik.

Quite Right b.v. onderscheidt zich op twee hoofdzaken:

  • Productie van ons eigen merk, door onze jarenlange expertise zijn we in staat om doelmatige persoonlijke beschermingsmiddelen te produceren die ook ergonomisch doelmatiger zijn als in de huidige. Daarnaast zijn we in staat om uw wensen te vertalen in comfortabele, aan de wetgeving voldoende eisen te produceren;
    Voorbeeld, brandvertragende antistatische regenkleding waarvan de capuchon groter gemaakt is waardoor je ook met een helm op droog blijft.
  • Middels onze partners waaronder President Safety, Port West en verschillende andere producenten van persoonlijke beschermingsmiddelen en behoren.

ADRES

Hoofdkantoor Dordrecht
Toermalijnring 1300
3316 LC  Dordrecht
Telefoon: +31 (0)78 639 95 33
Fax: +31(0)78 613 18 17
Mobiel: +31(0)653 357 656

Vestiging Heerenveen
Mercurius 16
8448 GX Heerenveen
Mobiel: +31(0)616515775

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen

“Betrouwbare partner”

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packing

“Prima werk”

“Mijn oren zijn mijn leven, maar mijn uiterlijk vind ik als vrouw ook belangrijk. Gelukkig laat zich dat prima combineren. Mijn gehoorbescherming is als een sieraad, past super goed bij mijn kleding qua kleur en heeft toch ook een eigen persoonlijke look gekregen. En dat voor luttel bedrag meer. Prima werk Hearings. Puur persoonlijk en heerlijk genieten.”

– Herma Klok, Vrijwilligster Podium 10

“Erg tevreden”

“Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

– Marco Goet, Regardz Hart Van Holland


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.