Bij Hearings leveren we kwaliteit. Wij hebben ons gecertificeerd om aan jou de beste service te kunnen verlenen. De kennis die wij hebben opgedaan gebruiken we om gehoorbescherming op maat te ontwikkelen die ervoor zorgt dat jij geen gehoorbeschadiging oploopt. Door onze certificering zijn wij in staat om otoplastieken op maat te realiseren voor harde otoplastieken en zachte otoplastieken. Met onze certificering weet je dat de kwaliteit van ons bedrijf gewaarborgd is. Wil je meer weten over onze certificaten of onze service? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en otoplastieken.

Het certificaat van onze zachte otoplastieken

Het certificaat van onze harde otoplastieken:

Wat zijn otoplastieken?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt ‘ wat zijn otoplastieken nu precies?’. Otoplastieken betekent letterlijk op maat gemaakte oordoppen. Geen gedoe met dat het net niet past of oncomfortabel zit, nee otoplastieken zijn duurzaam en passend bij jouw oor. Met onze otoplastieken heb je zo min mogelijk last van het feit dat je oordoppen draagt en ze bieden je de bescherming die je nodig hebt.Onze producten

Actieve impact otoplastieken
Actieve impact Otoplastieken
luxe otoplastieken
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

Klanten zeggen

Logo Alpha

“Betrouwbare partner”

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
Logo Regardz

“Erg tevreden”

“Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

– Marco Goet, Regardz Hart van Holland
Logo Kobelco

“Fijne communicatie”

“We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

– Richard Marting, Kobelco Welding of Euro

Blijf op de hoogte via onze social media.