Otoplastieken muziek

Tijdens het werken bij een concert of evenement staat de muziek vaak erg hard. Door het harde geluid loop je al snel risico om gehoorbeschadiging op te lopen. Denk aan een verminderd gehoor of tinnitus ook wel bekend als een zeer storende en vervelende ‘piep in het oor’. Opgelopen gehoorbeschadiging is helaas niet meer te herstellen. Erg verstandig dus om je oren goed te beschermen.

Met onze muziek oordoppen op maat, ook wel otoplastieken genoemd, weet je zeker dat je oren goed beschermd zijn. Deze op maat gemaakte oordoppen zijn gemaakt naar de vorm van jouw oren. Dit zorgt ervoor dat schadelijke geluiden jouw gehoorgang niet binnendringen, maar dat je kunt blijven functioneren. Het is dus niet zo dat je helemaal niets meer hoort. Je kunt dus gewoon je werk blijven doen, of genieten van de muziek die je hoort. Bovendien zitten de oordoppen erg comfortabel en heb je bijna niet het idee dat je oordoppen draagt. 

Kies je voor muziek otoplastieken? Dan is het dragen van oncomfortabele universele oordoppen verleden tijd. Door het dragen van muziek otoplastieken hoef je geen keuze meer te maken tussen een demping van de muziek of eventuele gehoorschade. Muziek otoplastieken zorgen ervoor dat schadelijke geluiden worden tegengehouden, maar de kwaliteit van de muziek hetzelfde blijft. Bescherm je oren tijdens concerten en festivals dus met muziek otoplastieken.

Wat zijn otoplastieken?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt ‘ wat zijn otoplastieken nu precies?’. Otoplastieken betekent letterlijk op maat gemaakte oordoppen. Geen gedoe met dat het net niet past of oncomfortabel zit, nee otoplastieken zijn duurzaam en passend bij jouw oor. Met onze otoplastieken heb je zo min mogelijk last van het feit dat je oordoppen draagt en ze bieden je de bescherming die je nodig hebt.


harde/zachte otoplastieken

Veilig werken op evenementen met muziek oordoppen op maat

Met gehoorbescherming op maat geniet jij van perfecte bescherming tegen te hard geluid doordat ze je gehoorgang perfect afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor de portofoon otoplastieken op maat. Deze vorm van gehoorbescherming wordt aangesloten op een portofoon. Dit zorgt ervoor dat je oren goed beschermd zijn en je tegelijkertijd kunt communiceren met collega’s. 

De speciale filters zorgen ervoor dat het geluid gedempt wordt tot een niet-schadelijk niveau en dat het geluid niet te veel vervormd. Bovendien zitten de oordoppen ook nog eens erg comfortabel.Zorgeloos genieten van muziek

Ben je niet aan het werk, maar wil je gewoon genieten van het concert of het festival dat je bezoekt? Dan ook gebruik je otoplastieken muziek oordoppen. Bij Hearings ontwikkelen wij deze otoplastieken op maat met onze speciale 3D techniek. Met muziek otoplastieken kun je als muziekliefhebber zorgeloos genieten van jouw lievelingsmuziek.

Gehoorbescherming op maat is niet alleen geschikt voor evenementen medewerkers en muziekliefhebbers. De oordoppen kunnen ook gebruikt worden door de muzikanten zelf. De muziek otoplastieken zorgen er namelijk voor dat jij de sterren van de hemel kunt spelen zonder last te hebben van demping of vervorming van geluid. Bescherm je oren tijdens harde geluiden en je zult de kans op gehoorschade zo klein mogelijk houden.


Kies voor gehoorbescherming op maat bij Hearings

Bij ons heb je de keuze uit harde otoplastieken of zachte otoplastieken. De harde otoplastieken hebben een anti-allergische coating en worden gemaakt van acrylaat. De zachte otoplastieken hebben een flexibele pasvorm en zijn gemaakt van siliconen. 

Je oren verdienen het allerbeste toch? Zoek dan niet verder en maak direct een afspraak voor oordoppen op maat van Minerva. Deze otoplastieken bieden de meest vlakke demping op de markt, zodat je geen last hebt van vervorming en kunt genieten van de beste (uiteraard gedempte) geluidskwaliteit.

De filters van de Minerva zijn verkrijgbaar in verschillende decibelniveaus. Bovendien kunnen de filters verwisseld worden, zodat je in de toekomst de oordoppen ook voor andere toepassingen kunt gebruiken. Uiteraard adviseren we je ook als je een andere soort otoplastiek voor jouw oren wenst te gebruiken.

Bescherm je oren en luister ondertussen naar jouw favoriete artiesten. Ga voor otoplastieken muziek op maat van Hearings. Neem contact met ons op voor een advies op maat. Tijdens het aanmeten van de oordoppen helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.


Onze producten

portofoon-oplastieken
Verwisselbare Portofoon-Otoplastieken
luxe otoplastieken
Luxe Otoplastieken
harde/zachte otoplastieken
Harde / Zachte Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Muziek otoplastieken offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro
  Logo tobroco

  “Wij hebben geen zorgen meer”

  “Voor ons is de prijs altijd een belangrijke factor geweest. Ook de flexibiliteit en bereikbaarheid zijn erg prettig. Natuurlijk is de kwaliteit ook belangrijk, maar dat spreekt voor zich. Wij hebben geen zorgen meer – Hearings zorgt dat het vraagstuk van op maat gemaakte oordopjes omgetoverd is tot routine.”

  – Hein-Jan Hoogers – Tobroco Machines