….de mensen die iedere dag gemotiveerd zijn om oren te beschermen. Doofheid, tinnitus en hyperacusis zijn heftig. In 2050 zullen er 2,5 miljard mensen zijn met een gehoorprobleem. Dat moet stoppen. Onze missie is het beschermen van oren. Die van jou en van een ander. Iedere dag weer.

Specialisme….

….in het maken van 3D op maakt gemaakte oordopjes is onze kracht. Ofwel otoplastieken. We bezoeken bedrijven en groepen mensen. We geven advies, voorlichting en maken oorafdrukken op locatie.

Het snelst groeiende….

….bedrijf van Nederland zijn we al een tijd. Na onze start (2010) hebben we in 2016 onze eigen printer gekocht. Daarna ging het snel. De laatste 5 jaar zijn we gemiddeld 43% gegroeid. Inmiddels hebben we 7 printers tot onze beschikking. Zelfs in de moeilijke Coronajaren zijn we gestaag gegroeid. En de groei gaat door.

Waarom….

….groeien we zo hard? Om met de woorden van de Kees Snijders (directeur) te spreken:

“Omdat we het lef hebben om tegen de beste voorwaarden producten en service te leveren. Zeggen wat je doet en het dan ook echt waarmaken. Wij willen iedere dag beter worden en durven fouten te maken. Dat stuwt ons naar een hoog niveau en we zijn nog lang niet klaar”.

Hoe…

….werk dat? Jouw oorafdrukken worden digitaal gescand. Na het scannen gaan we modelleren. Dit is belangrijkste proces. De pasvorm moet perfect zijn. We modelleren perfect op maat. Daarna mag de 3D printer aan de slag. De vloeistof in de printer wordt, met UV, laagje voor laagje opgebouwd. Er gaan tot wel 500 lagen in jouw otoplastiek. Zo bouwen we jouw op maat gemaakte gehoorbescherming. Nu is de print klaar. We zorgen voor een fijne afwerking. Een mooie huidvriendelijke coating. Tot slot is het tijd om jouw filter te plaatsen.

Tussendoor doen we diverse kwaliteitscontroles. Na de laatste controle pakken we jou set in. Jouw set is klaar. Tijd om je oren te beschermen :-).

Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.Tevreden klanten

De laatste 3,5 jaar hebben we door het vernieuwde en unieke concept een gigantische groei doorgemaakt. Bij 93% van onze klanten mogen wij jaarlijks terugkomen voor de onderhoud van hun gehoorbescherming.

Sinds mei 2018 is de naam Safetychoice veranderd in Hearings BV, om zo nog beter de focus op de bescherming van oren gericht te kunnen houden.


Onze producten

Actieve impact
Actieve impact Otoplastieken
luxe
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Otoplastieken offerte?

Vraag deze hier snel aan
  100% Garantie

  Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


  FAQ

  Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


  Maatwerk

  We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


  Controles

  Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.

  Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.