Een 100% garantieplan

Na vele jaren met veel plezier in deze branche te hebben gewerkt besloot in 2009 Kees Snijders zijn droom in werkelijkheid te brengen en startte zijn eigen bedrijf, Safetychoice, op. Hij merkte gelijk al dat de concurrentie hoog was en de prijs steeds bepalender. In 2014 veranderde hij het concept van Safetychoice en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds een groot succes.

In 2014 bedacht Kees Snijders het 100% garantieplan, waardoor u één keer otoplastieken aanschaft en daarna nooit meer de nieuwprijs hoeft te betalen. Het 100% garantieplan bestaat uit een servicepakket die één jaar geldig is voor een vaste prijs en niet automatisch doorloopt. Zo zit u nergens aan vast en houdt u de regie in eigen handen.

Het servicepakket houdt in dat wij uw gehoorbescherming jaarlijks controleren, onderhouden, reinigen en indien nodig, aanpassen of vervangen. Daarnaast kunt u gratis uw filter laten vervangen en ontvangt u een nieuw setje otoplastieken bij diefstal of verlies.

Over ons

Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.Tevreden klanten

De laatste 3,5 jaar hebben we door het vernieuwde en unieke concept een gigantische groei doorgemaakt. Bij 93% van onze klanten mogen wij jaarlijks terugkomen voor de onderhoud van hun gehoorbescherming.

Sinds mei 2018 is de naam Safetychoice veranderd in Hearings BV, om zo nog beter de focus op de bescherming van oren gericht te kunnen houden.


Onze producten

Actieve impact
Actieve impact Otoplastieken
luxe
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Otoplastieken offerte?

Vraag deze hier snel aan
  100% Garantie

  Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


  FAQ

  Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


  Maatwerk

  We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


  Controles

  Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.