Harde otoplastieken

Het kan ontzettend fijn zijn om met de motor of cabrio op pad te gaan. Lekker toeren en genieten van (vaak) mooi weer als je op pad bent. Enige nadeel van de motor of de cabrio? De harde wind die in je oren suist. 

Windruis kan ontzettend storend zijn en voor sommige mensen zelfs tot pijnlijke oren leiden. Een helm op de motor of hoed in de cabrio beschermt je vaak niet voldoende. Wil jij graag optimaal genieten van je motor of cabrio zonder last te hebben van oorsuizen? Dan kun je kiezen voor gehoorbescherming op maat

Met otoplastieken voor motorrijden en cabrio word je niet gehinderd door windruis en zijn je oren goed beschermd. Zo kun je ultiem genieten van jouw rit.

Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Otoplastieken voor motorrijders

Als motorrijder is er niets belangrijker dan een goede bescherming. Met een helm en motorpak wordt al veel bescherming geboden, maar vaak wordt het gehoor vergeten. Geruis van de wind en andere geluiden zijn voor de motorrijder een groot gevaar voor een goed gehoor. Gehoorbeschadiging ligt op de loer. Motor oordoppen bieden dan de juiste uitkomst.

Het is mogelijk dat je al gehoorbeschadiging oploopt tijdens het rijden bij lage snelheden, moet je voorstellen hoe hard geluiden kunnen zijn als je 100 km of 120 km per uur rijdt. Het is daarom belangrijk om je oren goed te beschermen tijdens het rijden. Met oordoppen op maat ben je beschermd tegen schadelijk geluiden, maar worden belangrijke verkeersgeluiden niet gehinderd.  

De wind is niet alleen gevaarlijk voor je oren. Het constante geluid kan ook nog eens erg veel energie kosten. Je hersenen staan continu aan door het aanhoudende geluid. Je kunt dit voorkomen door geschikte otoplastieken motor te dragen. Aan het einde van de dag ben je hierdoor veel minder vermoeid en heb je geen last van oorsuizen als je van de motor afstapt. 

Ben je bang dat het dragen van oordoppen en een motorhelm niet samengaan of dat je belangrijke omgevingsgeluiden niet meer hoort? Met oordoppen op maat hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Omdat de oordoppen naar jouw oren gemaakt zijn zitten de oordoppen erg comfortabel. Daarnaast biedt het filter speciale bescherming, die ervoor zorgt dat schadelijke geluiden gedempt worden. Het is niet zo dat je niets meer hoort.

De otoplastieken motor zijn perfect passend onder je helm. Je hebt bijna niet door dat je gehoorbescherming draagt, terwijl je ondertussen wel goed beschermd bent tegen schadelijke geluiden van buitenaf.

Oordoppen aanmeten

Gehoorbescherming tijdens een cabrio rit

Niet alleen motorrijders lopen veel risico op gehoorbeschadiging als zij op de weg zitten. Ook bij een cabriorit is het mogelijk om gehoorbeschadiging op te lopen. Het open dak zorgt ervoor dat je oren constant bloot worden gesteld aan het geluid van de wind en van de cabrio zelf. 

Veel cabrio’s op de weg zijn oldtimers die een flink geluid uitstoten als ze 100 km uur gaan (als ze dat halen). Om dit te voorkomen is het verstandig om de juiste gehoorbescherming te dragen. Oordoppen op maat zorgen voor de beste bescherming. Bescherm je oren net als de motorrijders tegen de wind en draag oordoppen die het geluid van de motor van de cabrio wegfilteren. Zo kan je veilig en zorgeloos met je cabrio de weg op.Kies voor de service van Hearings

Wij verkopen motor oordoppen op maat voor elke situatie. Bij ons kun je kiezen uit verschillende dempingsniveaus en filters. Verder is er een keuze uit harde of zachte otoplastieken. We helpen je hierbij kiezen door je te voorzien van advies op maat over de verschillende mogelijkheden. Je wilt immers goede motor otoplastieken laten maken die precies bij jouw wensen en oren passen.

De harde otoplastieken op maat zijn van een acrylaat gemaakt en hebben een speciale anti-allergische coating. De zachte otoplastieken zijn gemaakt van siliconen, voor een flexibele prettige fit. Welke optie je ook kiest met op maat gemaakte oordoppen van Hearings weet je zeker dat je veilig de weg op kan. Bij het aanmeten van de oordoppen bespreken we samen rustig de verschillende mogelijkheden. 

Onze motor otoplastieken worden gemaakt door gebruik te maken van een 3D techniek. Dit zorgt voor een uitstekende pasvorm wat het dragen van de motor gehoorbescherming op maat erg comfortabel maakt. 

De otoplastieken van Hearings gaan langer mee dan andere vormen van gehoorbescherming zoals universele oordoppen. En met onze 100% garantie service weet je altijd waar je aan toe bent. Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.


Onze producten

Actieve impact
Actieve impact Otoplastieken
Harde otoplastieken
Harde Of Zachte Motor Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Otoplastieken op maat offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro