VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 Vanaf 3 personen  

 Minimaal 17 Euro korting per set

 Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie 

 Snelle Levertijden

Oordopjes op maat offerte?

Vraag 'm hier snel aan


Producteigenschappen

Kenmerken Hard Zacht DM/DI zacht
Gratis Inmeten
3D Geproduceerd
Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie
Productie Verhogend
Koord & Kledingklem
Geschikt voor Food Industrie
Vast Filter
Verwisselbaar Filter

Onze producten

Harde otoplastieken

Safetychoice oordop hard

Zachte otoplastieken

Safetychoice oordop zacht

DM/DI otoplastieken

Verwisselbaar filter otoplastiek

Oordopjes op maat voor jouw bedrijf

Het klinkt eenvoudig. Toch is het soms best lastig in te regelen. Je wilt graag een goed product, goede service en ook voldoen aan de wet. Eigenlijk zoek je 100% zekerheid. Wij van Hearings leveren oordopjes op maat speciaal voor bedrijven. Moeilijk is voorbij, wij gaan voor makkelijk en effectief. We doen ook graag net dat stapje extra voor jou als klant.

Je zit direct bij de bron omdat we alles zelf maken. Met onze 3D printer. Wil je hard of zacht, of wil je een verwisselbaar filter; bij ons kan het allemaal. Het maakt ook niet uit in welke tak van sport jouw werk zit. Met onze jarenlange ervaring weten we perfect wat onze klanten nodig hebben. Vind je het prettig dat we eerst het geluid bij je komen meten, dan hoef je dat alleen maar te vragen. Geen probleem.

Om voor jou alles goed in te regelen hoef je alleen maar even een offerte aan te vragen. Vrijblijvend natuurlijk. Je krijgt dan van ons binnen een paar uur een uitgebreide offerte. Ik beloof je dat ik je ook een extra CADEAU van ons geef in de offerte.

Met vriendelijke groet,

Kees Snijders
“specialist oordopjes op maat”

Enkele referenties

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging

“Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

– Marco Goet, Regardz Hart van Holland

“We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

– Richard Marting, Kobelco Welding of Euro