zachte otoplastieken slapen

Heb jij moeite met slapen door vervelende omgevingsgeluiden? Bijvoorbeeld door het gesnurk van je partner of een voorbijrazende scooter? Gun jezelf een goede nachtrust en wordt uitgerust wakker door gehoorbescherming te dragen tijdens het slapen. Iedereen kan door middel van oordoppen op maat rustig slapen zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.

Geluiden kunnen immers erg hinderlijk zijn als ze ervoor zorgen dat je niet in slaap kunt komen of ’s nachts wakker wordt. Elke keer wakker worden van vervelende geluiden is erg frustrerend. 

Oordoppen op maat helpen je jouw nachtrust terug te krijgen. Met oordoppen op maat slapen zorg je ervoor dat je van een goede nachtrust kunt genieten, elke nacht opnieuw. Door het afschermen van je gehoor word je niet meer wakker van storende geluiden, zoals het vervelende getimmer van de buurman.

Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Slapen met oordoppen op maat

Heb je al eens oordoppen voor tijdens het slapen gedragen? Maar voelde dit niet prettig aan de oren? Waarschijnlijk waren het wel oordopjes tegen snurken en andere geluiden, maar niet op maat gemaakt. 

Het grote voordeel van oordoppen op maat slapen is dat deze (zoals de naam al aangeeft) op maat gemaakt zijn. Otoplastieken zijn oordoppen die perfect in jouw oor en gehoorgang passen en waarmee jij goed kunt slapen. Je hoeft ze niet eens te voelen in je oor!

De oordoppen geven geen vervelend gevoel als je op je kussen ligt. Hierdoor word jij uitgerust wakker door met gehoorbescherming te slapen. 

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Te weinig slaap kan namelijk leiden tot vervelende klachten. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van: geheugenverlies, overgewicht, stress en concentratieverlies. Door het gebruik van otoplastieken slaap je beter waardoor je minder last hebt van bijkomende klachten. 

Oordoppen kunnen dan wel prettig zijn voor een goede nachtrust, maar je wilt nog wel ’s ochtends je wekker kunnen horen. Met gehoorbescherming slapen kun je hoge frequenties gewoon blijven horen. Zoals je wekker of een huilende baby, maar hoor je de storende geluiden niet meer zoals het snurken of getik van leidingen. 

Alleen lage frequenties worden buitengesloten. Dit komt door het speciale filter dat in de otoplastiek verwerkt zit. Lage geluiden zoals een brommende motor en een zwaar snurkende partner zul je met gehoorbescherming slapen niet meer horen. Ook luidruchtige buren zul je niet meer horen. Met otoplastieken slapen betekent dat je niets inlevert aan comfort. Doordat ze op maat gemaakt zijn dragen zij zeer comfortabel en word je ‘s morgens uitgerust wakker.


 


Slapen otoplastieken

Ook met gehoorbescherming slapen?

Onze oordoppen voor het slapen zijn speciaal ontworpen om ook comfortabel te zijn bij een liggende houding. Lig je op een oordop? Dan heb je geen last van een drukkend gevoel op je oor. Onze oordoppen zijn gemaakt van zacht siliconen en bewegen met je mee. Met op maat gemaakte oordoppen kun je prima slapen en doorslapen.

De oordoppen voor het slapen zijn ook prima te gebruiken tijdens het vliegen of het studeren. Met oordoppen op maat slapen betekent dat wij deze voor jou op maat gaan maken. Hiervoor zullen wij de oordoppen aanmeten voor het slapen. Wil je graag oordoppen aanmeten en deze op maat laten maken? Wij helpen je graag! 

Ontdek het gemak van met otoplastieken slapen en geniet van een ongestoorde nachtrust. We bieden verschillende soorten otoplastieken en gehoorbescherming op maat voor het slapen. Neem contact met ons op voor een passend advies op maat.


Onze producten

zachte otoplastieken slapen
Slaapdopjes Op Maat
luxe
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Otoplastieken slapen offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro