Cursus / Toolbox gehoorbescherming

Als je dagelijks met geluid in aanraking komt wil je beschermen. Je oren zijn heilig. De oren van je personeel zijn heilig. Je moet op de hoogte zijn van allerlei zaken. Maar waar leer je dat? Stiekem weet je best veel. Toch is die kennis nergens gebundeld. Als werkgever ben je ook verplicht personeel voor te lichten. Als je een toolbox moet geven dan is dat ook verplicht. Het kost alleen veel tijd. Tijd die ook ergens anders aan gespendeerd kan worden. Toch wil je graag voorlichten. 

Als mensen beschermd zijn, kunnen ze veilig werken. Dat is het allerbelangrijkste. Wij hebben de oplossing voor je gevonden. Een korte cursus van maximaal een uurtje. Een cursus / toolbox waar je alles leert wat met gehoorbescherming te maken heeft. Deze toolbox is eenvoudig, maar bevat wel alle onderwerpen. We bespreken een aantal onderwerpen in de toolbox. Want wil je weten hoe je oren moet beschermen? Dan zul je ook moeten weten wat geluid is. En ook wat de wet zegt.

Cursus/toolbox gehoorbescherming

De cursus / toolbox is gemaakt om in korte tijd voorlichting te geven over de volgende onderwerpen:

  1.  Wat is geluid?
  2. Hoe werkt het oor?
  3. Welke gevaren zijn er?
  4. Wat zegt de wet over gehoorbescherming?
  5. Welke vormen van gehoorbescherming zijn er?
  6. Hoe moet je onderhouden & controleren?

Dit zijn de onderwerpen die we behandelen in deze korte opleiding. De toolbox / cursus wordt beëindigd met een aantal vragen en een certificaat als je deze vragen voldoende beantwoord hebt. Dan kun jij jouw wergever laten zien dat je weet hoe je veilig moet werken. Oh en als werkgever weet je ook dat jouw personeel weet hoe ze veilig moeten werken ;-). 

Zoals al eerder vermeld is het een vrij korte toolbox / cursus. De belasting is dus minimaal en dat mèt goede voorlichting. Alles gebundeld. Dat is uniek. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op: info@gehoorbeschermingomaat.nl en vraag naar de mogelijkheden. We hebben speciale prijzen voor groepen vanaf 5 personen.


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.