zachte otoplastieken slapen

Raak je vaak afgeleid door storende geluiden tijdens het studeren? Wil je zonder storen effectief aan de studie gaan, maar vooral geen belangrijke omgevingsgeluiden missen? Dan kun je overwegen om otoplastieken voor het studeren aan te schaffen. De oordoppen op maat zorgen ervoor dat je geconcentreerd en ongestoord kunt studeren, de hele dag door. 

Door met oordoppen te studeren kun je je veel langer concentreren, maar indien deze niet op maat zijn kunnen ze pijn gaan doen. Je gehoorgang is immers niet gewend aan het dragen van oordoppen. Bovendien is geen één oor hetzelfde, waarom zou je dan wel een universele oordoppen dragen tijdens het studeren? 

Om je goed te kunnen concentreren kun je gebruikmaken van otoplastieken om te studeren. Als je steeds afgeleid wordt door storende geluiden dan kan dat ten koste gaan van je productiviteit. Bovendien kan het zorgen voor extra concentratieproblemen en vermoeidheidsverschijnselen. Onze op maat gemaakte otoplastieken voor studeren, zorgen voor een hogere productiviteit en een betere concentratie.

Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Blijf productief en studeer met oordoppen

Stel je voor dat je op school druk aan het studeren bent. Opeens word je gestoord door een groepje hard pratende studenten. Dit zorgt ervoor dat je concentratie verstoord wordt. Het is erg lastig om je focus daarna weer terug te vinden. Door de afleiding zul je telkens opnieuw moeten beginnen met studeren. Echt effectief is het niet.

Ook andere geluiden kunnen bijdragen aan afleiding tijdens het studeren. Denk daarbij aan geluiden zoals:

 • Een koffiemachine
 • Printers
 • Telefoongesprekken 
 • De muziek van je buurman

Overal kan geluid vandaan komen als je aan het studeren bent waar je last van kunt hebben. Thuis studeren betekent soms nog veel meer geluiden van huisgenoten of buren. Je kunt al deze geluiden dempen door otoplastieken voor het studeren aan te laten meten door ons.


 


Slapen otoplastieken

Gehoorbescherming op maat voor elke situatie

De oordoppen voor studeren worden speciaal op maat gemaakt naar de vorm van jouw oren. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm. Zo wordt met oordoppen studeren comfortabel en niet afleidend. De otoplastieken worden gemaakt van zachte siliconen voor een optimaal comfort en goede pasvorm.

Onze oordoppen gaan jaren mee en zijn van duurzame kwaliteit. Ben je afgestudeerd dan betekent het niet dat je de oordoppen niet meer kunt gebruiken. Onze otoplastieken worden niet alleen gebruikt voor een goede concentratie, maar ook om goed te kunnen slapen of bijvoorbeeld tijdens het vliegen.

Met otoplastieken van Hearings heb jij geen last meer van ongewenste geluiden of het risico op gehoorbeschadiging. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden om met oordoppen te studeren. We helpen je graag met een passend advies op maat.


Onze producten

zachte otoplastieken slapen
Slaapdopjes Op Maat
luxe
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Otoplastieken studeren offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro