zachte otoplastieken slapen

In de bouw heb je te maken met veel verschillende harde geluiden om je heen, van boren tot zagen, hakken en drillen. Deze geluiden kunnen een schadelijk effect hebben op je gehoor. Bij langdurige blootstelling aan dit soort harde geluiden kun je zelfs gehoorbeschadiging oplopen. Zorg ervoor dat iedereen in de bouw de hele dag goed beschermd zijn en kies voor het dragen van de juiste gehoorbescherming, zoals otoplastieken bouw. 

Op een bouwplaats is het bovendien vaak verplicht om gehoorbescherming te dragen. De keuze die je hebt bij het dragen van gehoorbescherming is beperkt. Je kunt kiezen uit: oorkappen, universele oordoppen of otoplastieken voor de bouw.


Oorkappen

Oorkappen worden veel gebruikt in de bouw. Deze gaan in zijn geheel over het oor heen en sluiten daarmee alle geluiden uit. Dat werkt uiteraard heerlijk in die stilte, maar ook belangrijke omgevingsgeluiden of collega’s uit het team kun je hiermee niet meer horen. 

Oorkappen kunnen soms gevaarlijk zijn, doordat je alle geluiden dempt. In de bouw is het juist handig als je kunt blijven communiceren en de verschillende waarschuwingssignalen van de gebruikte voertuigen goed kunt horen.

Universele oordoppen 

Veelal gebruikt in combinatie met de oorkappen om echt al het geluid te blokkeren, zijn de universele oordoppen. Deze oordoppen koop je niet speciaal voor de bouw en ook niet speciaal voor jouw oren. Ze zijn universeel en ‘passen’ daarmee in elk oor. We zeggen hier bewust ‘passen’, want een oor is bij elk mens uniek. 

Hoe kan een uniek oor dan een universele oordop dragen? Dat kan niet. Met universele oordoppen kun je pijn krijgen in je oor, vermindert je draagcomfort en worden hinderlijke geluiden vaak niet genoeg gedempt. Dat komt omdat ze vaak niet passen. In de bouw waar je hard aan het werk bent moet het dragen van gehoorbescherming comfortabel zijn en goed passen! De harde geluiden moeten gedempt worden, zonder dat je jouw collega’s niet meer kunt verstaan. 

Tijd voor otoplastieken in de bouw. Bouw oordoppen op maat zijn erg belangrijk om je gehoor te beschermen.


 


Slapen otoplastieken

Draag bouw oordoppen op maat

Het dragen van bouw otoplastieken heeft vele voordelen vergeleken met andere soorten gehoorbescherming. We zeiden het net al. Oorkappen en universele oordoppen dempen al het geluid wat ervoor zorgt dat je ook je collega’s niet meer goed hoort. En dat niet alleen, ook waarschuwingssignalen worden gedempt. 

Met bouw oordoppen heb je hier geen last van. Harde geluiden worden gedempt, terwijl het wel mogelijk is om je collega’s en belangrijke signalen nog gewoon te verstaan. Dit zorgt ervoor dat je de hele dag door veilig en prettig werkt. 

De otoplastieken van gehoorbeschermingopmaat.nl worden gemaakt door middel van een speciale 3D techniek. Met onze 3D techniek zorgen we ervoor dat de otoplastieken precies op maat in jouw oor en gehoorgang passen.

Dit zorgt er niet alleen voor dat de oordoppen erg lekker zitten, maar het zorgt er ook voor dat het lekken van geluid geen kans krijgt. Geen harde geluiden dus die alsnog tot gehoorbeschadiging kunnen leiden. Met oordoppen voor de bouw weet je zeker dat je oren goed beschermd zijn tijdens al jouw werkzaamheden. 

Werk je in de bouw en communiceer je veel tijdens het werk? Dan kun je overwegen om te kiezen voor portofoon otoplastieken. Deze vorm van otoplastieken hebben een verbinding dat wordt aangesloten op een portofoon. Dit zorgt ervoor dat je goed kunt communiceren met je collega’s en tegelijkertijd je handen vrij hebt. Je werkt veilig en efficiënt met portofoon otoplastieken van Hearings.


Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.


Het aanmeten van gehoorbescherming 

Wil je graag dat iedereen werkzaam in de bouw de hele dag door goed beschermd is? Dat er geen kans is op gehoorbeschadiging door de harde bouwgeluiden? Dat je niet inlevert op comfort en dat je nog steeds kunt communiceren met collega’s binnen het team?

Dan zijn otoplastieken voor de bouw voor jou gemaakt. Neem contact met ons op. De specialisten van Hearings voorzien je van advies wat betreft de otoplastieken en welke stappen er ondernomen moeten worden. Wij komen zelfs bij je langs indien dit gewenst is, om gehoorbescherming op maat aan te meten bij het gehele team. 

Onze otoplastieken voor de bouw gaan erg lang mee wat ervoor kan zorgen dat je veel geld bespaart. Koop je bijvoorbeeld wegwerp oordoppen voor je medewerkers? Dan ben je op de lange termijn een stuk duurder uit dan als je kiest voor de duurzame bouw otoplastieken van gehoorbeschermingopmaat.nl. Bovendien kun je gebruikmaken van onze 100% garantie service. Raak je een oordop kwijt of raakt deze tijdens werkzaamheden beschadigd? Wij vervangen de oordoppen voor de bouw zonder dat je daarvoor iets extra’s moet doen. 

Oren groeien je hele leven door. Eenmaal een otoplastiek op maat betekent niet klaar voor de rest van je leven. Wij komen na een jaar opnieuw bij je langs om de oordoppen door te meten. Zijn de oordoppen beschadigd of is je kraakbeen veranderd? Dan krijg je van ons nieuwe oordoppen op maat. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over al onze mogelijkheden. Bij Hearings ben je aan het juiste adres voor otoplastieken voor de bouw.

Onze producten

zachte otoplastieken slapen
Slaapdopjes Op Maat
luxe
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Otoplastieken bouw offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro