Hoortest voor bedrijven op locatie

De gezondheid en veiligheid van je werknemers staat natuurlijk voorop. Daarom is het ook belangrijk om je werknemers regelmatig (minstens 1 keer per jaar) een hoortest te laten afnemen. Bij een hoortest wordt er gekeken naar of de werknemer gehoorschade heeft opgelopen en of de otoplastieken (gehoorbescherming op maat) nog wel degelijk beschermt. 

Onze otometristen staan graag voor je klaar om je gehoor te meten en al je vragen te beantwoorden. Wij doen dit voor bedrijven op locatie door heel Nederland en België. Op deze manier weet je zeker dat jouw gehoor en dat van je collega’s goed beschermd is. Je hebt immers maar één paar oren dus wees er zuinig op.

Hoortest voor bedrijven op locatie

Wat zijn otoplastieken?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt ‘ wat zijn otoplastieken nu precies?’. Otoplastieken betekent letterlijk op maat gemaakte oordoppen. Geen gedoe met dat het net niet past of oncomfortabel zit, nee otoplastieken zijn duurzaam en passend bij jouw oor. Met onze otoplastieken heb je zo min mogelijk last van het feit dat je oordoppen draagt en ze bieden je de bescherming die je nodig hebt.Hoe werkt het testen van het gehoor?

Tijdens een hoortest krijg je van ons een hoofdtelefoon op die diverse tonen laat horen. De otometrist past nauwkeurig de frequentie, toonhoogte en intensiteit van de tonen aan. Sommige tonen zult je wel goed horen en anderen niet. Tijdens de hoortest wordt je gehoor door onze optometrist duidelijk in kaart gebracht.

Met de hoofdtelefoon wordt tijdens de hoortest ook de luchtgeleidingsdrempel bepaald. Er wordt gemeten hoe de geluiden doorgegeven worden via de lucht in de gehoorgang naar het trommelvlies, de gehoorbeentjes, de vloeistof in de cochlea (het slakkenhuis) en vervolgens via de zenuwen naar de hersenen.

Na de hoortest ben je op de hoogte van de status van je gehoor. Aan de hand van deze informatie kun je (samen met je collega’s) besluiten om over te gaan op gehoorbescherming op maat. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. 

Het aanmeten van otoplastieken heeft namelijk veel voordelen. Zo gaan de otoplastieken lang mee, wordt de spraakverstaanbaarheid niet verstoord en zitten otoplastieken erg comfortabel. Bovendien zijn otoplastieken kosten technisch zeker de moeite waard in vergelijking met andere soorten gehoorbescherming. 

Verder weet je met onze 100% garantie service altijd waar je aan toe bent. Ben je een oordopje kwijt? Verandert je kraakbeen of raakt een otoplastiek beschadigd? Van ons krijg je nieuwe otoplastieken aangemeten. Daarnaast meten we aan het einde van het jaar de oordoppen nogmaals. Mocht het zo zijn dat de oordoppen niet meer goed passen? Ook dan krijg je van ons nieuwe op maat gemaakte oordoppen. De 100% garantie kun je na het eerste jaar verlengen zonder vast te zitten aan een contract.


Onze hoortest voor bedrijven kan eenvoudig op locatie plaatsvinden

Wij bieden door heel Nederland en België de hoortest voor bedrijven aan. Op het gewenste tijdstip komen wij bij jou langs op locatie. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met het controleren van de bestaande gehoorbescherming of het aanmeten van nieuwe gehoorbescherming.

Heb je interesse gekregen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!


De voordelen van Hearings op een rij

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Met onze comfortabele oordoppen op maat zijn je oren elke dag goed beschermd.

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.


Onze producten

Actieve impact otoplastieken
Actieve impact Otoplastieken
luxe otoplastieken
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

  • VANAF 6 personen
  • Minimaal 25% KORTING per set
  • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
  • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Oordopjes op maat offerte?

Vraag deze hier snel aan