Tijdens het werken op festivals of op andere evenementen is het erg prettig dat je goed met elkaar kunt communiceren. Slechte communicatie maakt het moeilijk om je werk goed te doen. Met portofoon otoplastieken kun je elkaar in elke situatie goed verstaan. Bovendien heb je met portofoon otoplastieken altijd je handen vrij tijdens het communiceren. Hierdoor kun je sneller en veiliger handelen. Maak het jezelf en je medewerkers gemakkelijk en kies voor portofoon oortjes op maat.

Portofoon-Otoplastieken

Portofoon otoplastiek

Portofoon otoplastieken hebben een maximaal draagcomfort en maken het werken met een portofoon nog veiliger en gemakkelijker. Daarnaast ben je beter verstaanbaar, wat de veiligheid verhoogt.

Portofoon oortjes op maat zijn breed inzetbaar. In diverse branches is het gebruik van een beschermend oortje een welkome aanvulling op een portofoon. Werknemers zijn namelijk een stuk efficiënter wanneer ze hun handen vrij hebben. Zo kunnen ze sneller communiceren en elkaar duidelijker verstaan. 

Portofoon otoplastieken worden standaard geleverd met een vast dempingsfilter die verkrijgbaar is in acht verschillende soorten. Daarnaast hebben ze een anti-allergische coating. 

Een portofoon otoplastiek bestaat uit een set met een linker -of rechterzijde en een luchtslangetje met bajonetaansluiting om de portofoon op aan te sluiten. De oordopjes zijn op maat gemaakt wat het dragen erg comfortabel maakt.

Ondanks dat portofoons verschillende aansluitingen hebben, kunnen wij voor elk model een passend luchtslangetje met bajonetaansluiting leveren. Als je bij je bestelling aangeeft om welke model portofoon/spreeksleutel het gaat, dan regelen wij de juiste aansluiting.

Portofoon oortjes op maat zijn te gebruiken voor diverse toepassingen waaronder:

 • Industrie en bouw
 • Beveiliging
 • BHV
 • Horeca en retail

Wat zijn otoplastieken?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt: “Wat zijn otoplastieken nu precies?” Otoplastieken betekent letterlijk op maat gemaakte oordoppen. Geen gedoe meer dat oordoppen niet passen of oncomfortabel zit. Otoplastieken zijn duurzaam en passen perfect bij jouw oor. Met onze otoplastieken heb je niet zo veel last van het feit dat je oordoppen draagt en ze bieden je de bescherming die je nodig hebt.


Oordoppen op maat

Portofoon oortjes bij Industrie en bouw

In lawaaiige, industriële werkomgevingen zien we vaak de portofoon headsets terug. Bij voorkeur de gehoorbeschermende headsets, want in deze omgevingen is het wel zo prettig als geluid van buitenaf gedempt wordt. 

Met een gehoorbeschermende headsets kun je elkaar nog goed verstaan, maar zijn je oren goed beschermd tijdens het werken in de bouw. Duidelijke communicatie is hier onmisbaar. Het is cruciaal voor de veiligheid en belangrijk voor de efficiëntie.

Portofoon met oortjes in de Beveiliging

In de beveiliging is het van belang dat de beveiliger zijn volledige aandacht kan richten op het te beveiligen object of de te beveiligen personen. Portofoon otoplastieken geven de beveiliger gehoorbescherming én de vrijheid om te communiceren zonder de portofoon in de hand te houden. 

Portofoon oortjes worden vaak gekoppeld met een handmicrofoon. Deze handmicrofoon kan met één druk op de knop bediend worden zodat de beveiliger snel kan communiceren.Porto oortjes bij BHV

Efficiënte bedrijfshulpverlening (BHV) is van levensbelang. Oordoppen op maat met gehoorbescherming helpen hierbij. Met een portofoon otoplastiek heeft de bedrijfshulpverlener zijn handen vrij, zodat er tegelijkertijd gecommuniceerd kan worden terwijl er hulp geboden kan worden waar nodig. Zo kunnen BHV’ers gewoon hun taken blijven uitvoeren, maar ondertussen wel professionele hulp inschakelen.

Portofoon oordoppen op maat in Horeca en retail

Zowel in de horeca als retail werkt men zeer klantgericht. Een portofoon otoplastiek zorgt ervoor dat collega’s discreet met elkaar kunnen communiceren en tegelijkertijd beschermd zijn. 

De klant verstaat niet wat er onderling gezegd wordt en heeft geen last van het hectische communicatieverkeer. De medewerkers verstaan wel in één keer duidelijk wat je zegt, zodat er snel en efficiënt gewerkt wordt en de klant snel geholpen is.


Op zoek naar Portofoon oortjes op maat?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. We adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en zullen jou voorzien van passend advies. 
Of je nu veel portofoon oortjes op maat nodig hebt voor een groot event, of slechts een paar. Wij denken altijd met je mee over een passende oplossing. Neem direct contact met ons op voor portofoon otoplastieken en wij gaan voor je aan de slag.


Onze producten

Portofoon-Otoplastieken
Verwisselbare Portofoon-Otoplastieken
luxe otoplastieken
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Portofoon oortjes op maat offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Alpha

  “Betrouwbare partner”

  “We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

  – Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packaging
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro
  Logo tobroco

  “Wij hebben geen zorgen meer”

  “Voor ons is de prijs altijd een belangrijke factor geweest. Ook de flexibiliteit en bereikbaarheid zijn erg prettig. Natuurlijk is de kwaliteit ook belangrijk, maar dat spreekt voor zich. Wij hebben geen zorgen meer – Hearings zorgt dat het vraagstuk van op maat gemaakte oordopjes omgetoverd is tot routine.”

  – Hein-Jan Hoogers – Tobroco Machines

  Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.