Maak je wel de goede keuze?

Als ondernemer weet je dat je aan de wet moet voldoen, maar hoe regel je dat nu in zonder al te veel gedoe? Je tijd is kostbaar genoeg, maar het moet allemaal wel goed geregeld zijn voor je mensen. Daarin sta je niet alleen, iedere dag worstelen ondernemers met de vraag hoe ze zaken makkelijk kunnen regelen en aandacht kunnen besteden aan vraagstukken die voor hen veel belangrijker zijn. Daarnaast willen we allemaal 100% tevredenheidsgarantie.

Gewoon goed geregeld

Zou het niet prettig zijn als je de zaken gewoon in kunt laten regelen door mensen die snappen wat jij wilt? Wil je tevreden werknemers, goede service en de zekerheid dat je investering 100% de moeite waard is? Toch kun je dat alleen maar regelen als je zelf de twijfel weg neemt en het voor eens en altijd goed regelt!

100% Garantieservice

In 2014 heeft Kees Snijders de stap genomen om zijn bedrijf kwetsbaar op te stellen en besloten het 100% garantieserviceplan te introduceren. Het houdt in dat je otoplastieken bij ons kunt aanschaffen en laten controleren, maar nooit meer de nieuwprijs betaalt.

Hoe werkt dat dan? Daar kunnen we je een hele hoop over vertellen, maar we gaan zelfs zover dat we een niet-goed-geld-terug garantie geven. Oh ja, en je zit ook niet aan ons vast; jij bepaalt uiteindelijk zelf of je wil blijven! Daarom bieden wij 100% tevredenheidsgarantie aan.

Ben je geïnteresseerd? Bel, mail, of stuur ons een bericht via de website. Je kan ons ook volgen op social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.