Otoplastieken van Hearings

Omdat we zo snel groeien werken we steeds vaker samen met partners en andere verkooppunten. We werken bijvoorbeeld samen met partners die zelf oorafdrukken nemen. Na het afnemen van de oorafdrukken zorgen wij er met onze 3D-techniek voor dat de otoplastieken gemaakt worden.

Ook is het mogelijk dat wij de service voor jou uit handen nemen, maar je toch bij je eigen leverancier blijft. Wij gaan dan bij jouw klant langs om een hoortest uit te voeren of om de otoplastieken te controleren. Vervolgens zorgt je eigen leverancier voor het maken van de otoplastieken. 

Door partners met elkaar te worden kunnen wij elkaar helpen een uitstekende service te verlenen. Wil jij ook met ons samenwerken? Neem dan snel contact met ons op.

Wij hebben diverse partners en verkooppunten tot onze beschikking. Al onze partners en verkooppunten vind hieronder terug op de kaart. Er is altijd een verkooppunt of partner bij jou in de buurt te vinden.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.Onze producten

Actieve impact otoplastieken
Actieve impact Otoplastieken
luxe otoplastieken
Luxe Otoplastieken
passieve impact
Passieve Impact Otoplastieken

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

 • VANAF 6 personen
 • Minimaal 25% KORTING per set
 • Niet-Goed-Geld-Terug-GARANTIE
 • Gegarandeerd SNELSTE levertijd

Otoplastieken offerte?

Vraag deze hier snel aan
  Klanten zeggen

  Logo Regardz

  “Erg tevreden”

  “Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

  – Marco Goet, Regardz Hart van Holland
  Logo Kobelco

  “Fijne communicatie”

  “We vonden het belangrijk dat de otoplastieken hier bij ons op het bedrijf aangemeten konden worden. De prijs/kwaliteitverhouding moest ook goed zijn. De klik met het bedrijf en onze contactpersoon was perfect. In praktijk wil je dan wel zien dat je ook daadwerkelijk met het juiste bedrijf in zee gaat. Dat is uiteindelijk ook zo gebleken. Fijne communicatie en goed service.”

  – Richard Marting, Kobelco Welding of Euro
  Logo tobroco

  “Wij hebben geen zorgen meer”

  “Voor ons is de prijs altijd een belangrijke factor geweest. Ook de flexibiliteit en bereikbaarheid zijn erg prettig. Natuurlijk is de kwaliteit ook belangrijk, maar dat spreekt voor zich. Wij hebben geen zorgen meer – Hearings zorgt dat het vraagstuk van op maat gemaakte oordopjes omgetoverd is tot routine.”

  – Hein-Jan Hoogers – Tobroco Machines

  Volg ons ook op Facebook