Samenwerken met audiciens

Hearings biedt gehoorbescherming op maat en werkt hiervoor samen met Ed Verhoef van Oortechnisch Lab Verhoef en het vroegere Lab Formaat. Ed Verhoef is een autoriteit op het gebied van oorstukjes. Hearings is een autoriteit op het gebied van 3D-printen. Breng deze twee werelden samen en je krijgt de beste otoplastieken op maat die er zijn. Dat is waarom wij samenwerken met audiciens.

Audicien otoplastieken


Wil jij als audicien met ons samenwerken?

Onze samenwerking maakt het mogelijk om een service aan te bieden die jou als audicien helpt om gemakkelijk en snel kwaliteitsoordoppen te leveren. Met onze service kun je als audicien zelf oordopjes scannen tegen 0,- extra kosten. Bovendien hoef je bij ons geen contract af te sluiten. Door onze samenwerking kunnen wij snel oorstukjes maken en scannen wat zorgt voor kortere levertijden.

Audiciens Hearings

De voordelen van onze otoplastieken

  • Échte kennis & kwaliteit oorstukjes
  • Platte, marktconforme prijzen
  • Vaste, korte levertijden
  • Verzending via nachtkoerier mogelijk
  • 3D = reproduceerbaar

Wil jij als audicien gebruik maken van onze samenwerking en zelf oorstukjes scannen? Neem dan contact met ons op. Dan kan door te bellen naar Ed Verhoef op 06-50406162 (Oortechnisch Lab Verhoef) of met  Kees Snijders op 06-10536368 (Hearings). Mailen kan natuurlijk ook altijd naar: k.snijders@hearings.nl.

Wat is gehoorschade?

Vele mensen die op zoek gaan naar gehoorbescherming hebben vaak al een vorm van gehoorverlies of gehoorlast. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn op maat gemaakte oordoppen die door middel van onze 3D techniek vervaardigd worden. De otoplastieken zitten erg comfortabel en beschermen je gehoor tegen gehoorbeschadiging. 

Otoplastieken kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken en als audicien wil jij jouw klanten de best mogelijke service geven. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van onze otoplastieken of met ons samenwerken? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag en voorzien je van advies op maat.

Wij snappen dat je misschien eerst de kwaliteit van onze techniek wilt beoordelen.

Het is mogelijk om je oorstukjes naar ons op te sturen zodat wij deze kunnen scannen en terugbezorgen. Op deze manier ben je zeker van de kwaliteit van onze service en weet je direct wat je van onze technieken kunt verwachten.


Samenwerken? Neem contact op