Om een bezoek voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken komen wij op locatie de otoplastieken aanmeten en controleren. Een gestroomlijnde manier om de klant aan het werk te houden en toch iedereen te kunnen voorzien van otoplastieken. Hiervoor hebben wij een aantal mannen in onze buitendienst zitten die het hele land doorgaan.

bezoek aan bedrijf

Maar eerst een afspraak plannen!

Voordat we naar de bedrijven toegaan zal er eerst een afspraak ingepland moeten worden. Onze planner kijkt graag met je mee en vind altijd een passend plekje voor de afspraak. Er wordt dan altijd rekening gehouden met of onze mannen in de buitendienst in de buurt zitten met andere afspraken. Zo hoeven zij niet op een dag het hele land door en dat scheelt tijd.

Ik heb een afspraak, en dan?

Het enige wat wij nodig hebben is een tafel en een stoel. Zo kunnen de mannen hun spullen opzetten en aan het werk gaan. Hoelang we bezig zijn is afhankelijk van wat we komen doen en hoeveel mensen er zijn. Voor het inmeten van nieuwe otoplastieken zijn we net wat langer bezig dan voor het controleren van de otoplastieken. Voor het inmeten rekenen wij ongeveer 10 minuten per persoon. Controleren gaat dus sneller.

Tijdens het bezoek:

Een van de mannen bij ons in de buitendienst kom bij jullie op bezoek. Daar komt hij dan of otoplastieken aanmeten of de otoplastieken controleren. Voor ons is het handig als er een lijst is met de medewerken die aangemeten of gecontroleerd moeten worden. Onze vraag is dan ook of deze om de beurt naar ons toe kunnen komen. Op deze manier loopt het gestroomlijnd en kunnen de medewerkers meteen weer aan de slag. Natuurlijk zouden de mannen het waarderen als ze een kopje koffie aangeboden kregen, maar wie wil dat nou niet.

bezoek aan bedrijf

En dan?

Nou als iedereen ingemeten en gecontroleerd is worden er wat gegevens opgenomen en kunnen we weer door naar de volgende afspraak. Alle gegevens worden dan bij ons in het systeem gezet en de mallen van de oren worden opgestuurd of afgeleverd op ons kantoor. Vanaf de inmeet datum duurt het ongeveer 15 tot 20 werkdagen voordat de otoplastieken af zijn en opgestuurd worden. Heel eventjes wachten dus.

Wil je ook dat wij op bezoek komen?

Dat kan! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen je graag met kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ons ook altijd volgen op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.