euro flag

Nieuwe Wet Persoonlijke Beschermingsmiddelen

21 APRIL 2018 Dat is de datum die iedere werkgever, werknemer, leverancier en producent in zijn/haar agenda omcirkeld dient te staan. Dat betekent in ons vak dat er ook op het gebied van gehoorbescherming het één en ander gaat veranderen

LEES MEER
Koptelefoon

De Gevolgen Van Gehoorschade

We weten ondertussen allemaal dat het belangrijk is om gehoorbeschadiging te voorkomen, maar wat zijn de precieze gevolgen van gehoorschade? We leggen je dat graag uit in dit artikel!

LEES MEER

Op maat gemaakte oordoppen zijn niet duur

Iedereen die wel eens te maken heeft gehad met te veel geluid beseft dat het dragen van gehoorbescherming geen overbodige luxe is. Toch is de stap om op maat gemaakte oordoppen aan te laten meten vaak een grote stap voor mensen. Veel mensen weten wel dat op maat gemaakte oordoppen gemaakt kunnen worden, maar men … Continued

LEES MEER

DIRECT AANBIEDING VANAF 5 PERSONEN?

    Alle bovenstaande otoplastieken zijn te leveren met diverse opties, zoals een vastpakgreepje, koord, kledingklem en onderhoudsartikelen. In veel gevallen wordt het zelfs standaard bij een set geleverd.

    Deze pagina bevat de meest voorkomende modellen otoplastieken. We hebben natuurlijk veel meer verschillende op maat gemaakte gehoorbeschermers. Kleurtjes, glitters of andere wat meer efficiënte oplossingen zijn ons niet vreemd.

    Staan de otoplastieken die u zoekt er niet tussen, of heeft u een vraag over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor iedere doelgroep otoplastieken leveren, in elke prijsklasse en met of zonder levenslange garantie.