Als je de stap gezet hebt om otoplastieken aan te schaffen wil je hier natuurlijk ook zo lang mogelijk plezier van hebben. Het is daarom dan ook erg belangrijk om je otoplastieken regelmatig te reinigen.

Merk je bijvoorbeeld dat je omgevingsgeluiden steeds slechter hoort? Dan zou het filter van het otoplastiek weleens verstopt kunnen zijn met oorsmeer. Door regelmatig te reinigen blijven je otoplastieken optimaal werken en gaan ze langer mee. Ook voorkom je hiermee dat oorsmeer uitdroogt en hard kan worden. Oorsmeer wat hard is, is namelijk bijna niet meer te verwijderen. 

Maar wat gebruik je nu om je otoplastieken mee te reinigen? Eén van onze producten hiervoor zijn reinigingstabletten. Een doosje bevat 20 bruistabletten die uw otoplastieken grondig reinigen. Gebruik deze Cedis reinigingstabletten ongeveer eens per week. Daarmee blijven uw otoplastieken hygiënisch en voorkomt u infecties. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van uw behoefte en de mate van vervuiling van uw otoplastieken. Reinig zeker niet te weinig.

U hoeft enkel 1 bruistablet op te lossen in wat water waarin u uw otoplastieken legt.

De Cedis reinigingstabletten maken uw otoplastieken vervolgens goed en betrouwbaar schoon.

U kunt nu optimaal genieten van goed onderhouden otoplastieken. Mochten er nog vragen zijn, of wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn wat betreft het onderhoud van uw otoplastieken neemt u dan gerust contact met ons op.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen

“Betrouwbare partner”

“We zochten als Internationaal bedrijf een betrouwbare partner. Alpha Packaging is erg tevreden over de kwaliteit van de producten die Hearings aanbiedt. Tevens zijn we erg te spreken over de service.”

– Piet Luijkx, Operating Manager Alpha Packing

“Prima werk”

“Mijn oren zijn mijn leven, maar mijn uiterlijk vind ik als vrouw ook belangrijk. Gelukkig laat zich dat prima combineren. Mijn gehoorbescherming is als een sieraad, past super goed bij mijn kleding qua kleur en heeft toch ook een eigen persoonlijke look gekregen. En dat voor luttel bedrag meer. Prima werk Hearings. Puur persoonlijk en heerlijk genieten.”

– Herma Klok, Vrijwilligster Podium 10

“Erg tevreden”

“Wat betreft de communicatiegehoorbeschermers ben ik erg tevreden, het was even wennen, maar nu ik het product vaker heb gebruikt gaat het dragen er van steeds beter. De algemene gehoorbescherming heb ik nog niet zo vaak gebruikt maar, het is wel prettig om te constateren dat ik nu zorgeloos door de zaal kan lopen zonder mij druk te hoeven maken over de luide muziek. Conclusie: Ja, ik ben tevreden.”

– Marco Goet, Regardz Hart Van Holland


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.