Een blik in de dag van een Otometrist.
Afgelopen week ging ik naar een afspraak in Venray via Funqtio.
Deze afspraak bestond uit het afnemen van een aantal hoortesten. De meeste personeelsleden waren wat jonger, het gehoor was bij hun nog meer dan prima.


Zij waren zich ook goed bewust van het belang gehoorbescherming te dragen omdat het gehoor bij hard geluid kan beschadigen. Zo ook de oudere werknemers waren zich hiervan bewust en dat was ook te merken aan de goede testuitslagen. Echter was er 1 persoon (de oudste werknemer) die van zichzelf wist dat zijn gehoor erg slecht was. Dit omdat er vroeger gewoon weinig tot geen gehoorbescherming was. De test wees dan ook uit dat zijn gehoor inderdaad behoorlijk slecht was. Hij gaf aan otoplastieken te hebben, echter hoorde hij zijn collega’s niet meer wanneer ze wat aan hem wilden vragen.

Funqtio


Na inspectie van zijn otoplastieken constateerde ik dat hier het zwaarste filter in zat. In overleg hebben we besloten er een lichter filter in te plaatsen om vervolgens te gaan testen of de communicatie voor meneer nu beter verliep.


De conclusie was direct dat dit vele malen beter was. Maar door ontwetendheid van het bestaan van meerdere soorten filters is dit nooit bij meneer opgekomen om dit te proberen. De man was echt heel blij en kon me niet genoeg bedanken.


Mijn dag was natuurlijk helemaal goed, er is niks leuker dan een klant vooruit te helpen!
 
Nick Waterschoot, Otometrist

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.