on tour

Wat is er leuker om met nieuwe klanten in contact te komen en hen te informeren wat Hearings voor unieks te bieden heeft. Het mooie is dat klanten hier echt hun voordeel uit halen. Ons doel is om gehoorbescherming binnen bedrijven op een hoger niveau te tillen en samen met onze klanten iets moois te creëren voor lange termijn. ‘’Een win-win-situatie’’!

Hoerbiger Benelux B.V. en Hearings B.V. slaan de handen in elkaar. Begin Januari hebben wij deze speler die al 125 jaar specialist is op het gebied van compressietechnologie, aandrijftechniek en hydraulica bezocht. Als snel werd duidelijk dat het voor Hoerbiger de hoogste prioriteit is om het gehoor van hun medewerkers goed te beveiligen en te beschermen. Dat is natuurlijk precies wat bij ons centraal staat  ‘’het gehoor van medewerkers optimaal beschermen’’ De match was al snel gemaakt!

Hoerbiger

Als fabrikant van otoplastieken (gehoorbescherming op maat) gaan wij deze klant geheel ontzorgen. Het bijhouden van registratielijsten, maken van de jaarlijkse (controle) afspraken, elk jaar testen op lekkage, demping en algemene controle. Voorlichting geven aan medewerkers op locatie of d.m.v. een online cursus om de draagbaarheid van gehoorbescherming te vergroten. Gratis nieuwe otoplastieken leveren bij verlies, lekkage, defect enz. zodat elke medewerker perfect onderhouden en werkende otoplastieken heeft.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen of wilt u niet wachten tot dat wij u bezoeken. Dan kunt natuurlijk ook altijd direct met ons contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
 
Mark Bogman 
Accountmanager

M +31 6 53 41 49 31
T +31 497 645 222 
E  m.bogman@hearings.nl

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken van Hearings zijn specialistisch. Ze zijn uniek en op maat voor iedere gebruiker. Lees snel verder over wat gehoorbescherming op maat nu precies is en wat Hearings voor u kan doen.

Onze klanten zeggen


100% Garantie

Onze levenslange garantie geeft zekerheid van altijd up-to-date gehoorbescherming zonder grote investeringen.


FAQ

Kijk in het overzicht voor extra informatie over aanmeten, levering, betaling, service en andere zaken.


Maatwerk

We leveren altijd maatwerk. Soms eenvoudig, soms met meer detail. Neem contact met ons op.


Controles

Het controleren van otoplastieken is van groot belang. Het oor verandert namelijk levenslang.